Pilar Rahola renova contracte amb TV3 per 50.000 euros

S’esperava que les col·laboracions de la periodista amb la cadena es reduïssin, però no ha estat així

Pilar Rahola queixant-se
Pilar Rahola renova contracte a TV3 per més de 50.000 euros | TV3

Fa poc temps es parlava de la possibilitat que Pilar Rahola disminuís les seves intervencions a la cadena catalana TV3 i que la seva secció del ‘Tot es mou’ passes de ser de dilluns a dijous a només un dia a la setmana. Finalment, la secció, anomenada ‘Hola Rahola’ continuarà amb la mateixa intensitat i per això la periodista cobrarà 52.500 euros com a «especialista en actualitat», tal com s’especifica al portal de transparència de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

Pilar Rahola, ha renovat, doncs, la seva participació a TV3. Des que té secció pròpia, la periodista ha cobrat de la cadena més de 100.000 euros: 30.000 euros per sis mesos, 18.300 per quatre mesos i ara, 52.500 més per la seva última renovació, d’un any de durada.

Rahola creu que els presos catalans «no tornaran» de Madrid

Pilar Rahola ha pintat al programa 'Tot es mou' de TV3 un escenari poc esperançador per als polítics catalans. «Veig tanta maldat, tant odi, que crec que els presos polítics no tornaran a Catalunya», ha afirmat amb sinceritat. A pocs dies de començar el judici de l'1-O, la periodista visualitza un panorama dantesc de cara el qual pot passar als líders independentistes a partir d'ara.  

Rahola augura, a més, poc temps de mandat de Pedro Sánchec. S'ha referit a la duresa amb la qual el sector de dretes espanyol i, en gran part, també les esquerres, estan abordant la situació de Catalunya, fet que creu que podria desembocar en la caiguda a mitjà termini de l'actual president espanyol: «Està més sol i feble que mai», ha dit. «Volen que Sánchez no arribi a la sentència del judici, i que abans, o sigui president un dirigent del PSOE de l'ala dura, o la dreta governant», afegia.


Comentaris

envia el comentari