Pilar Rahola s'emociona al programa de TV3 'Al cotxe' en recordar al seu pare

La periodista reconeix que ha sigut el moment més dur de la seva vida
Imatge de Pilar Rahola i Eloi Vila durant l'entrevista 'Al cotxe' | TV3

 

La periodista Pilar Rahola va ser l'última convidada del programa de TV3 presentat per Eloi Vila, 'Al cotxe'. Des de fa uns mesos, Rahola s'ha convertit en una de les cares més habituals a la cadena pública catalana, ja que col·labora cada dissabte al programa 'Preguntes Freqüents' i ara s'acaba d'incorporar a l'equip de 'Tot es mou'. 

 

L'entrevista, d'uns 18 minuts de durada, començava fent referència al seu caràcter tan famós. La periodista va admetre que públicament s'expressa amb passió, però diu que en privat és una persona molt més suau. 

 

En aquest context, el presentador li pregunta sobre la discussió que va protagonitzar en un plató de TV3 amb l'exdiputat del PP, Sergio Santamaria, per la «fugida» de Carles Puigdemont a Bèlgica. «Ha arribat un moment, en la situació política en què estem, que no tinc ganes d'aguantar segons quines coses», explicava Rahola, i afegia: «No tinc per què fer bona cara a la gent que vol que la meva gent estigui a la presó». 

  

 

 

Admiració cap a Puigdemont i els empresonats

I és que sobre els empresonats i sobre Carles Puigdemont, amb qui manté una bona relació, també va parlar. Del líder de Junts per Catalunya, Rahola va dir que mantenen contacte i va explicar com està: «No et mentiré, hi ha moments de fragilitat, perquè ell està lluny de casa seva, de la seva terra, de la seva gent… Sense perspectiva de saber quan tornarà a tenir una vida normal». 

 

«La família li pesa molt. És veritat que de tant en tant poden passar dies allà. Però és molt dur haver de veure els teus fills cada dia per 'Skype'. Però també he de dir, que la immensa majoria de vegades, percebo una fortalesa fora mida, jo no sé si la tindria», explica la periodista sobre Puigdemont. 

 

Pilar diu que «admira profundament la fortalesa que té», i no només ell, sinó també de «tota la gent que tenim a la presó», de la qual assegura «que estan aguantant extraordinàriament». 

 

 

El pare, un pilar fonamental de Rahola

Tot i que també va parlar dels seus fills i de com ha viscut tres maternitats, el moment més emocionant de l'entrevista va ser quan han parlat del seu pare, de qui ha recordat la relació que tenien i com li ha costat superar-ne la mort. 

 

«El meu pare era extraordinari, era un túnel del temps». El pare de la Pilar Rahola es va morir fa quatre anys, convertint-se en el «moment més trist» de la seva vida. Un fet que va provocar que Rahola tardés un any a poder parlar d'ell: «Vaig estar un any sencer, sense poder parlar d'ell i sense poder mirar una foto», i reconeix que «em va costar un any i encara em costa». 

 

 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris