Pilar Rubio entrena durament per lluir perfecta el dia de la seva boda

El casament tindrà lloc aquest dissabte a la Catedral de Sevilla i comptarà amb grans personalitats del món del futbol i la música
Pilar Rubio és una gran apassionada de l'esport | Instagram

 

A ningú li agafa per sorpresa que Pilar Rubio és una dona molt exigent i compromesa amb els seus reptes i objectius. Gràcies al seu pas pel 'El Hormiguero', els seus seguidors han pogut veure com no hi ha prova que se li resisteixi davant el seu esforç i treball diari.

 

Ara, en les darreres hores abans del seu casament amb el futbolista Sergio Ramos, Rubio també ha volgut seguir demostrant la seva capacitat de sacrifici, en aquest cas, entrenant durament. És evident que Rubio vol lluir espectacular el dia de la seva boda i, per aquest motiu, des de 'Sálvame' s'han ficat en contacte amb la seva entrenadora personal, Noe Todea, per tal que revelés alguns dels secrets que ha seguit durant aquestes darreres setmanes, tal com explica 'La Coctelera'.

 

 

El físic de Rubio no és fruit d'un mes o unes setmanes

La veritat és que Todea va deixar clar que el físic de Rubio no és fruit d'un mes o unes setmanes, sinó que ella sempre ha estat molt compromesa en lluir en la seva millor versió i que, per tant, els preparatius per al casament no han estat especialment dissenyats. Sí que va manifestar que hi havia un problema que preocupava a Rubio: la seva primesa.

 

Tot i que és més normal que les núvies es vulguin aprimar dies abans de la seva boda, per a Rubio això és un problema, ja que ja es veia suficientment prima com per a seguir perdent pes. Per tant, la seva prioritat era guanyar-ne. Aquest objectiu, però, no s'ha pogut complir a causa de l'elevat estrès que li ha suposat tots els preparatius de la boda i, lamentablement, Rubio ha perdut tres quilos més dels pocs que ja tenia.

 

Un casament a la Catedral de Sevilla

No obstant això, està clar que la futura dona de Ramos estarà més guapa que mai en un casament que tindrà lloc aquest dissabte a la Catedral de Sevilla i que comptarà amb grans personalitats del món del futbol i la música. «Pilar va entrenar ahir, avui i demà i, possiblement el dijous, que serà l'últim dia. Tant divendres com dissabte, res, Ella no ho deixa, no vol deixar-ho. No ha volgut deixar-ho ni una setmana abans i no perdona ni un sol dia», explicava la seva entrenadora. Amb tots els entrenaments fets, a la parella ara només els hi queda gaudir del seu dia més especial en companyia dels que estimen.

 

 

També et poden interessar...

 

Comentaris