IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Pilar Rubio presumeix de corbes a ‘El Hormiguero’

La dona de Sergio Ramos ha tornat a superar un altre repte del programa, aquesta vegada anomenat ‘stacking’, que es tractava d'apilar gots el més ràpid possible

Imagen de Pilar Rubio durante la prueba.
Imatge de Pilar Rubio durant la prova | Antena 3

La col·laboradora de televisió Pilar Rubio no deixa de ser notícia. Després de veure com se li omplia el mur fa tan sols uns dies d'insults en pujar una foto dels seus fills, la televisiva també ens va sorprendre amb un espectacular posat al cap de quatre mesos d'embaràs. Una imatge que va deixar a tots els seus seguidors amb la boca oberta i que va aconseguir un gran nombre de 'm'agrada' en molt poques hores.

  

Tant pel bé com pel dolent, l'artista no deixa de ser el centre d'atenció durant aquests últims mesos. Aquesta vegada, la parella de Sergio Ramos ha tornat a deixar a més d'un realment sorprès per les seves habilitats al programa de Pablo Motos, 'El Hormiguero'.

Fins el dia d'avui, Pilar ha aconseguit superar tots els reptes que li ha imposat el presentador sense cap problema. La seva màxima, «res és impossible», li permet aconseguir tot el que es proposa, per molt difícil i complicat que sigui el repte.

Cal assenyalar que la parella de Sergio Ramos serà mare del seu tercer petit en els mesos vinents i durant el programa d'Antena 3 va aparèixer amb un ajustat vestit de tres colors, daurat, negre i gris que no va deixar a ningú indiferent. A més, el vestit tenia un escot realment pronunciat i en ser tan ajustat se li marcaven les corbes que li feien lluir panxolina d'embarassada.

Va superar el repte del 'stacking'

Aquesta vegada, Pilar Rubio tenia el repte d'aprendre a apilar gots el més ràpid possible, una disciplina esportiva coneguda amb el nom de 'stacking'. Concentrada, encara que nerviosa i amb les mans tremoloses, com ella mateixa va advertir al presentador i al convidat de la nit, Carlos Latre, la parella de Sergio Ramos va anar desplegant els gots en una taula.

Imagen de Pilar Rubio durante la prueba.
Imatge de Pilar Rubio durant la prova | Antena 3

 

En un primer moment, Pilar havia d'expandir els gots i després recollir-los fins a deixar-los en una torre, tot això en el menor temps possible. Cal destacar que segons, expliquen els experts, aquesta modalitat esportiva no solament desenvolupa habilitats físiques com la coordinació entre l'ull i mà, la velocitat i la concentració, sinó que també promou l'autoestima i l'esperit esportiu.
 

Com si es tractés del mateix programa de TVE, 'MasterChef' en finalitzar la prova, la col·laboradora de televisió va aixecar les mans en alt. En aquest instant, el cronòmetre es va aturar i Pilar va aconseguir superar la prova en 47 segons. Després de finalitzar, la col·laboradora visiblement emocionada, va rebre les felicitacions de Pablo Motos i Carlos Latre, que va acudir al programa d'Antena 3 per promocionar el seu nou espectacle titulat 'Jo vaig anar a EGB, la Gira'.

Imagen de Pilar Rubio durante la prueba.
Imatge de Pilar Rubio durant la prova | Antena 3

 


Comentaris

envia el comentari