Pilar Rubio durant una intervenció al programa El Hormiguero

Pilar Rubio, a un pas de quedar-se fora de 'El Hormiguero' definitivament

El futur de la presentadora estaria en mans del seu marit, Sergio Ramos

Sergio Ramos podria anar-se'n del Reial Madrid. El veterà futbolista ha llançat un desafiament a Florentino que pot ser definitiu perquè l'astre del futbol decideixi abandonar per sempre l'equip madrileny. Sembla, i segons ha publicat el diari 'El Mundo', aquest li hauria posat una sèrie de condicions al president del club no només econòmiques, sinó també d'estabilitat. I és que l'actual parella de Pilar Rubio li hauria demanat dos anys de contracte i mantenir el seu sou de 12 milions d'euros per temporada.

En cas que Florentino es negui a fer-ho, que és el més probable, Ramos abandonaria per sempre el Reial Madrid al juny. Tot i que està molt content amb el club que l'ha vist créixer professionalment (va arribar el 2005), el futbolista considera que la seva trajectòria en aquest no té més camí si no hi ha bitllets pel mig. Així, i segons el seu cercle més proper, Sergio Ramos, que fins al moment encara no ha rebut cap oferta d'altres equips, podria voler entrar en un equip internacional, com el Manchester City o el PSG.

A més, a Anglaterra també ressona el seu nom per entrar al United com a candidat per a la defensa de l'equip. Sens dubte, la marxa de Sergio Ramos de l'equip suposaria un gran cop per al Reial Madrid, que no està travessant el seu millor moment ni en resultats ni tampoc econòmicament. És per això que la plantilla ja descarta que el futbolista renovi amb l'equip madridista.

Tanmateix, tot podria succeir. Tal com ha declarat José Ramón de la Morena, a 'El Transistor' de la Cadena Cope, no és la primera vegada que el futbolista amenaça d'anar-se'n de l'equip. «La situació pot girar-se i que després es produeixi la renovació de sempre amb Sergio Ramos, el seu germà René i tota la família donant-li suport», confessava.

En quin lloc queda Pilar Rubio?

Com no podria ser d'altra manera, la decisió de Sergio Ramos no només afectaria ell i a l'equip en el qual juga actualment. Pilar Rubio també hauria de marxar d'Espanya si, finalment, el futbolista acaba jugant en un equip estranger. Tot sembla indicar que el sevillà signarà amb el PSG, de manera que el més probable és que la presentadora acabi per mudar-se amb ell a la capital francesa, abandonant així el seu lloc a 'El Hormiguero'.

La veritat és que ja fa mesos que hi ha rumors que la parella estaria mirant casa fora d'Espanya, els quals ara cobren més força que mai després que hagi sortit a la llum quina és la situació de Sergio Ramos al Reial Madrid. I és que el futbolista es nega a acceptar la baixada de sou que imposa el club als seus jugadors a causa de les condicions econòmiques que està travessant el Reial Madrid.

Mentrestant, Pilar Rubio no dubta a mirar cases a París a l'espera que el seu marit acabi per fitxar al PSG. És més, la presentadora estaria encantada de mudar-se a la capital de la moda al costat de Sergio Ramos i els seus quatre fills.

La veritat és que en els últims anys la carrera de Pilar Rubio ha anat caient en picat. Tot i que ha arribat a presentar programes tan coneguts per a 'Operación Triunfo', la veritat és que la dona de Sergio Ramos no aconsegueix fer-se lloc en la televisió espanyola més enllà del seu lloc com a col·laboradora al programa de Pablo Motos.