Un periodista de 'La Sexta', enxampat demanant a un grup de manifestants que l'increpin durant la Diada

José Yélamo avisa als manifestants que està a punt d'entrar en directe i aquests comencen a cridar

José Yelamo
José Yelamo centre de polèmica per unes imatges enregistrades durant la Diada a Barcelona | Twitter

José Yélamo, periodista de 'La Sexta', és el centre de polèmica per unes imatges enregistrades durant el programa 'Más Vale Tarde' del dia 11 de setembre a Barcelona. Durant una de les connexions en directe des de Barcelona un grup de manifestants de la Diada, que el canal assegura que són dels Comitès en Defensa de la República, comencen a cridar quan el reporter entra en directe amb la presentadora, Mamen Mendizábal.

Un fet que podria considerar-se normal si no fos perquè es pot veure, clarament, com abans de començar l'emissió els manifestants no donen importància a la presència del reporter, però, segons abans, aquest els avisa que està a punt d'entrar en directe. Un fet al qual cal sumar-li la sobreactuació d'algun dels suposats manifestants, com es pot observar,  alguns d'ells comencen a cridar entre rialles inicials, i sembla que més que molestant al presentador, l'estigui animant.

Alguns usuaris s'han fet ressò del vídeo a la xarxa

En el següent vídeo, compartit per alguns dels usuaris a la xarxa, la presentadora anuncia que la «manifestació oficial de la Diada ja ha acabat», però alguns CDR segueixen intentant rodejar el Parlament. Mentre ella parla, podem veure en pantalla petita a dalt a la dreta com Yélamo, qui es troba a Barcelona, té un grup de persones al darrere tan tranquil·les, però quan Mendizábal es dirigeix al reporter, aquest fa un senyal perquè comencin a cridar. 

També et pot interessar...


Comentaris
Rafel Berga
Quina estupidessa.
Jordi
No saben cóm feru peri provocar que siguem independents violents y no çaurem em aquet parany dels provocados medits de comunicació d'el estat espanyol blindat corruptes

envia el comentari