Juanjo i Ana María a 'First Dates'

Ana María, el pitjor inici de cita de la història de 'First Dates': «Abans em tiro al tren»

'First Dates' mai va tenir una trobada tan desastrosa

Fa sis anys que 'Firts Dates' dona l'oportunitat de trobar l'amor. Pel restaurant més famós de Mediaset han passat tota mena de comensals disposats a enamorar-se. Alguns han sentit les fletxes de Cupido només trobar-se i altres han sortit espantats.

Aquest és el cas d'Ana María, una dona que volia refer la seva vida amb un home capaç de tornar-la a fer feliç. No obstant això, la seva parella no va ser el que esperava i va mostrar el seu descontentament només veure aparèixer Juanjo per la porta.

'First Dates' viu el pitjor inici de sopar mai vist

Si alguna cosa té 'First Dates' és que mai saps com reaccionaran els comensals quan la seva parella entra al restaurant. Es tracta del moment clau per saber si una cita tindrà èxit o està abocada al fracàs més absolut.

Encara que no és aconsellable deixar-se endur per les primeres impressions, són una part fonamental de tota trobada. Justament el que va fer que Ana María decidís, molt abans de sopar amb Juanjo, que se n'aniria com va arribar: soltera.

La dona esperava impacient a la barra l'arribada de la parella. Es mostrava nerviosa i expectant davant del que el programa li havia preparat. Per la seva ment no va passar la possibilitat d'anar-se'n amb les mans buides, però així que va veure Juanjo tot va caure.

Ana María de 'First Dates'
Ana María va mostrar el seu descontentament només veure Juanjo. | First Dates 

«Ai, no m'agrada!», va exclamar amb les mans a la cara només veure la seva parella. Però el disgust de la dona no s'hi va quedar. Va decidir ser molt més sincera, deixant clar que per res del món no li donaria una oportunitat.

«Per Déu, per Déu, em moro! Abans em llenço al tren, no estic tan desesperada, eh. És un morcón, Déu meu!», opinava. Tot i això, Ana María va acceptar sopar amb Juanjo i, durant la vetllada, es va reafirmar en la seva determinació.

Sembla que la manera de ser de Juanjo tampoc va ser del seu gust. «Pot ser un morcón de lleig, però que tingui alguna cosa, és que és molt insípid», deia en privat. «No té res de simpàtic, de graciós, d'optimista», afegia, tan malament va ser el sopar que va confessar que «estava desitjant aixecar el cul i marxar».

«El principi ja va ser una cosa insulsa, incòmoda, insípida»

Per a l'espectador era clar quina seria la resolució final de la cita. Tot i això, a Juanjo encara li quedava escoltar el que Ana María pensava d'ell. 

«M'esperava una altra cosa, ets una miqueta... Bé, no ets el que jo tenia al cap», va començar dient. «No ets l'home que em fa falta, ets molt curt de paraules», va afegir.

Després, li tocava el torn a Juanjo que, fins ara, no s'havia pronunciat sobre la seva cita amb Ana María. Tampoc ell va sentir la fletxa, ja que «esperava una dona més jove». Cosa que va semblar molestar la seva cita, que va continuar mostrant-se contundent i dura amb ell.

«Tu a mi no m'has aportat res, des del principi ja va ser una cosa insulsa, incòmoda, insípida», va opinar. «Jo encara estic amb el cartell de lliure», responia Juanjo intentant treure ferro a l'assumpte.

Però Ana María encara li tenia preparat el cop de gràcia. «Sí, home, sí. Hi ha moltes dones de la nostra edat, però jo encara no estic tan desesperada», va dir aixecant-se i marxant del programa.

Les xarxes linxen Ana María pel seu comportament

El moment protagonitzat per Ana María no va passar desapercebut a les xarxes socials. La seva actitud poc educada va fer reaccionar els usuaris de Twitter que van carregar contra ella sense pietat.