Primer pla de María Patiño

«Els pits de María Patiño li neixen a la clavícula»: La presentadora contesta

María Patiño no s'ha autocensurat després de rebre una nova crítica pel seu aspecte físic

María Patiño és una de les col·laboradores i presentadores de Telecinco que més controvèrsia genera a les xarxes. La seva vehemència i la seva imatge són dos dels motius que fan que tingui més fans i detractors que altres rostres coneguts de la cadena. Bona mostra d'això és que ha rebut una crítica —un comentari ofensiu i gratuït— d'un internauta, que ha fet burla dels seus pits. Ella, sense pensar-s'ho, hi ha respost amb sentit de l'humor i ironia.

María Patiño rep un atac als seus pits

La manera de vestir de la presentadora o els retocs estètics a què se sotmet són dos dels objectius dels comentaris en contra que rep diàriament pel seu físic. Tot i això, l'última cosa que ha provocat la broma d'un tuitaire han estat els pits. Una persona, que es fa dir Cris a Twitter, ha optat per burlar-se dels pits de Patiño, escrivint el missatge següent: «Els pits de Patiño li neixen de la clavícula. Acollonant».

Moltes vegades, la presentadora rep missatges en la mateixa línia i decideix obviar-los. Tot i això, aquesta vegada no ha volgut deixar-ho passar. Patiño ha respost a l'usuari que, «si els meus pits t'entretenen, genial...a mi també». Ras i curt. Aquesta resposta no ha passat desapercebuda per als seus seguidors i detractors. Així, molts li han donat suport, destacant la seva autoestima i criticant comentaris tan «vomitius». D'altres, retreien a Twitter que no bloquegi aquest tipus de comptes.

Un altre usuari ha estat més directe i ha etzibat que el fet que «una persona es posi amb el físic d'una altra no té ni puta gràcia. Vergonyós. Si vas així per la vida, em fas pena». Altres usuaris han fet comèdia. Una d'elles ha comentat que «com haguem de valorar les operacions, ens comprem crispetes».

Tot i això, hi ha hagut algun comentari que ha assenyalat María Patiño. Una usuària ha retret a la presentadora que «només es fixa en les piulades quan diuen alguna cosa del seu físic, però no li importa quan li diem que és dolenta».

María Patiño, somrient, mirant fixament a càmera
María Patiño està acostumada a rebre comentaris ofensius constantment | GTRES

María Patiño està acostumada a les crítiques per la seva imatge

Aquest missatge sobre els seus pits no és l'únic que ha rebut Maria pel seu aspecte. Des que surt a la televisió no deixa de rebre missatges que es burlen de qualsevol detall del cos. Per exemple, fa poc va ser atacada pels dits dels peus, dels quals van criticar que haurien de ser operats. També s'han fet comentaris ofensius sobre la seva silueta, que han titllat de «taula sense formes». 

De les cames de María Patiño, n'han dit que són «ossos» i que les té «molt separades». Dels genolls, que estan «arrugats», i del seu vestuari, ho han criticat tot. Els seus detractors han arribat a manifestar del seu estilisme que és «horrible», que és ordinari i que està mancat d'elegància i classe. L'assetjament ha arribat a tal punt que a les xarxes socials s'ha pogut veure aquest comentari: «Encara que la mona es vesteixi de seda, mona i lletja es queda». 

Patiño rep diàriament aquest assetjament. Afortunadament, és conscient que el seu treball a la televisió li pot provocar, contra la seva voluntat, aquest tipus de situacions i se'l pren amb tranquil·litat. Això sí, hi ha dies en què no es pot controlar i acaba responent als atacs, com ara ha estat el cas.