La presentadora Toñi Moreno al plató de 'Viva la Vida' amb Alejandra Rubio darrere

El pla secret de Toñi Moreno en cas que no la tornin a trucar de la televisió

L'andalusa ha tornat a presentar 'Viva la vida' durant les vacances d'estiu d'Emma García

Quan Emma García va marxar de vacances, Telecinco tenia clar que la persona idònia per substituir-la com a presentadora de 'Viva la vida' és l'antiga presentadora del programa, Toñi Moreno. En la seva estrena al capdavant de l'espai de tardes, l'andalusa es va mostrar més còmoda que mai. Ara bé, no tot són alegries, i és que també hem sabut que la de Sanlúcar de Barrameda deixarà de presentar 'MYHYV', a favor de Jesús Vázquez

Això no vol dir que Moreno es quedi sense feina, ja que passarà a Telemadrid, on substituirà Luján Argüelles, una altra clàssica del món Mediaset. Sigui com sigui, la veritat és que Toñi és conscient que la televisió és un sector que canvia constantment, i és per això que té al cap altres projectes, en cas que la seva etapa televisiva arribi al final. 

El pla de Toñi Moreno en cas que no la tornin a trucar de la televisió per seguir treballant

«Estic en un equip de futbol que s'anomena Mediaset, i de cop l'entrenador ha decidit que m'assegui a la banqueta, i que surt a jugar Messi. A mi no em queda més remei que entrenar moltíssim perquè em tornin a trucar», ha explicat Toñi Moreno, en un vídeo compartit a la xarxa social 'MTMAD'. «Quan em vaig quedar sense feina a TVE, em vaig quedar en una situació una mica complicada, i vaig començar a culpabilitzar a tothom, però jo no feia autocrítica», ha continuat l'andalusa. 

«Vaig estudiar un any de 'coach'. Volia dedicar-m'hi si no em tornaven a trucar de la televisió», ha confessat la presentadora de 'Viva la vida'. En definitiva, en cas que la vida se li capgirés en contra, l'andalusa sap què fer per guanyar-se la vida i no quedar-se a dues veles. Ara per ara, però, sembla impossible que això passi. Toñi Moreno és una de les cares més conegudes i apreciades del panorama televisiu actual, i de ben segur tindrà feina per molt de temps.