Una plaga de polls ataca la casa de 'GH'

Una plaga de polls envaeix la casa de 'GH VIP'

Els concursants seran sotmesos a un tractament

La casa de 'Gran Hermano VIP' està sent un autèntic caos, i és que s'acaba de generar un rebombori sense precedents. Una plaga de polls s'ha instal·lat a Guadalix.

Alba Carrillo la primera a tenir polls

Els concursants estan patint per culpa d'aquests insectes i, per tant, han hagut de ser sotmesos a un tractament específic per a acabar amb ells. Una nova discussió entre Alba i Kiko va ser la que va fer descobrir que un nou problema havia arribat a 'GH VIP 7'. I és que  enmig de l'acalorament per la disputa la model no va dubtar a manifestar: «Tinc polls. Com pica! Ara us foteu tots, que tinc polls».

Aquestes paraules van ser preses en un primer moment com una broma, però, després, des de l'organització es va voler saber si tenia una mica de veritat. I ho era, era real. Així, després de certificar que Carrillo tenia aquests insectes en el seu pèl, es va prendre la decisió de posar un tractament a tots els concursants, dut a terme per un equip professional, per a atallar la plaga.

Els professionals i tot l'equip que envolta 'GH' està tractant de conèixer com han arribat els polls fins a la casa de Guadalix de la Serra, tot un enigma que intentaran solucionar-ho ben aviat, per evitar la seva expansió.

També et pot interessar...