Enxampen el pla d'Antonio David i Rocío Flores amb Olga Moreno: «Mou els fils»

Rocío Carrasco assenyalava en el documental que la seva filla es comporta igual que el seu pare: «Mateixos gestos, mateixes expressions»

'Els testos s'assemblen a les olles', una dita que en el cas d'Antonio David i la seva filla, Rocío Flores, cobra tot el sentit. Així ho assenyalava Rocío Carrasco en el seu documental, qui a poc a poc ha anat veient com la nineta dels seus ulls anava formant-se a la imatge i semblança del seu pare, fins al punt de fins i tot inculcar-li l'odi que sent per ella.

Les mateixes expressions, mateixes paraules, una única i clara idea de la seva família que semblen defensar a mort. Carrasco ho té clar, començant pel moment en què Rocío Flores va fer la seva aparició estel·lar en un plató de televisió.

Rociíto acusa el seu ex d'haver portat a la seva filla a entrar en el món televisiu tot i que mai va voler dedicar-s'hi. «Comença dient que ella no es vol dedicar a aquest món. Aquesta decisió ella no l'ha pres. A ella l'han obligat a prendre aquesta determinació. El primer que l'havia d'haver respectat era ell... Fixa't com de cop i volta diu que ella no vol formar part d'aquest món, que cal respectar-la i que no es vegi obligada».

«Rocío parla igual que el seu pare»

«Parla igual que el seu pare. Tenen les mateixes paraules. Al final és el seu món i en el qual ella ha crescut. Tenint aquesta versió dels fets», recalcava la seva mare a la docu-sèrie sobre el comportament que la jove mostra públicament.

Per aquest motiu, a Rociíto li costa reconèixer la seva filla i és que assegura que va deixar de conèixer-la i de reconèixer-la el 27 de juliol de 2012. «Ell l'ha educat per exercir aquest paper. És molt cruel, perquè ell es victimitza davant de la seva filla i la carrega amb una responsabilitat que no li pertany».

Així, encara que l'acusin de mostrar-se freda amb els seus fills, Carrasco té molt clar que les llàgrimes que Rocío vessava per ella a 'Supervivientes', on pregava desesperada saber com es trobava la seva mare, no tenen res a veure amb la realitat.

Ella ho atribueix a una clara estratègia que la nena portava estudiada des de casa. Tot, sota les ordres d'Antonio David, l'aprovació del qual cercava de manera constant. «És una manipulació absoluta 24 hores del dia. Tota la seva vida es basa en la manipulació», sentenciava en l'últim capítol de la seva docu-sèrie.

Del que no hi ha dubte, és que la manera que tenen d'expressar-se és la mateixa, i fins i tot Olga Moreno, dona de l'exguàrdia civil, sembla seguir el mateix patró que ells.

«Antonio ha llançat a la seva filla als lleons»

Malgrat tot, Rocío Carrasco insisteix que li fa mal escoltar certs comentaris contra la seva filla, com aquells que l'acusen de ser una adolescent de 'Hermano Mayor' pel seu comportament tan agressiu. Una fama que s'ha guanyat arran que s'hagi donat a conèixer la pallissa que li va donar a la seva mare l'any 2012.

No obstant això, té clar que la responsabilitat recau en Antonio David, per haver-la exposat públicament sense tenir en compte les conseqüències.

«Em molesta perquè és la meva filla i l'he parit jo. Però no és culpa de ningú, només del pare. Al seu pare li ha donat exactament igual exposar-la públicament, sabent el que la seva filla tenia darrere, sense importar-li les conseqüències que això li portaria a sobre, sense importar-li absolutament res. L'ha tret a la llotja del mercat a veure el millor postor. I li ha donat exactament igual».

Un patró que també ha repetit amb el seu fill, David Flores, la malaltia de qui també ha exposat de forma pública, donant peu a tota mena d'indagacions al respecte.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari