Jorge Javier Vázquez plorant

L'estrany pla de Jorge Javier Vázquez que l'allunya definitivament de la televisió

Jorge Javier Vázquez té clar què farà quan se'n vagi de 'Sálvame'

Jorge Javier Vázquez no passa per un bon moment malgrat que, per ara, segueix comptant amb la confiança dels seus caps de La Fábrica de la Tele per continuar presentant 'Sálvame'.

Després de les dures setmanes que han tingut lloc als passadissos de Telecinco, Jorge Javier espera que «passi el xàfec». Vol que els canvis l'afectin el menys possible i no canviï res.

Acomiadament entre Jorge Javier i David Valldeperas
Jorge Javier «aguanta el xàfec» després d'unes setmanes difícils a 'Sálvame'. | Mediaset 

Entre els acomiadaments, canvis de presentadors, absència de col·laboradors per 'Supervivientes' i modificacions en el contingut del programa, 'Sálvame' no viu tranquil des de fa temps. Mentrestant, Jorge Javier Vázquez continua deixant les seves cridaneres reflexions al bloc que escriu cada setmana a la revista 'Lecturas'.

En aquesta ocasió, el protagonista del seu post setmanal no ha estat cap altre que Kiko Matamoros. Ja ha posat rumb a Hondures amb la resta de participants de 'Supervivientes' per viure l'experiència més important de la seva vida. Jorge Javier sempre ha tingut en alta estima Kiko Matamoros, a qui defineix com «una de les persones més lleials que conec».

La desolació de Jorge Javier després de marxar d'un dels seus millors amics

«Kiko Matamoros se'n va a 'Supervivientes' i em fa pena. Fa tants anys que coincidim moltes hores a plató, que és com si marxés un fill a la mili. Kiko és una de les proves més evidents que la imatge que es dona a televisió no ha de coincidir amb la real», comença el seu post.

Jorge Javier sap que a Kiko «li agrada anar de dolent perquè en la seva època juvenil seria el que s'emportava. Però a mesura que es va fent gran, cada cop li costa menys mostrar-se proper i hospitalari. He vist poques persones ser tan lleials amb la gent encara que el deixin amb el cul a l'aire», prossegueix el seu discurs.

Pla general del plató de Sábado Deluxe amb alguns dels col·laboradors
Kiko Matamoros és una peça clau del programa que presenta Jorge Javier Vázquez. | Mediaset 

«Divendres, quan es va acomiadar de mi abans d'anar al concurs, em va dir a l'orella: 'T'estimo, cabró'. Jo, com de costum quan em diuen coses boniques, em vaig quedar bloquejat i gairebé li dic: 'Jo també '. Però no em va sortir la veu», lamenta.

Jorge Javier explica que Kiko «tenia molt present Mila i es va emocionar: 'Sé que quan arribi allà me'n recordaré molt', va dir. I encara sort que canviem de tema perquè jo ja tenia la llàgrima a punt» , explica el català al seu bloc.

▶️ Jorge Javier Vázquez, descompuesto al confirmarse la muerte de una persona cercana

«Matamoros transmet seguretat, i m'hauria encantat tenir un amic com ell durant els meus anys de nocturnitat. Kiko segueix freqüentant la nit amb devoció. L'envejo», revela.

Jorge Javier: «No em costaria res ser cartoixà»

El cas és que Jorge Javier ha aprofitat les últimes línies del seu bloc per deixar-nos una reflexió que ha sorprès tothom.

«A vegades em miro i dic: 'Allò que eres i ara et fiques al llit a les deu de la nit'. Com et canvia la vida, matinar té mala premsa perquè és una cosa com de gent gran. I jo li estic trobant la gràcia sobre això d'obrir l'ull ben aviat i gaudir de la vida en silenci», confessa.

Jorge Javier Vázquez al plató de 'Gran Hermano VIP'
Jorge Javier Vázquez ha sorprès amb les seves paraules al bloc setmanal. | GTRES 

Així, Jorge explica que «una vegada, al batxillerat, el professor de grec em va preguntar si mai m'havien operat amb anestèsia. Volia saber si en aquells moments seguia parlant, tal era la meva vèrbola. Ara no em costaria res ser cartoixà», ha escrit.

«No trobaria Kiko en un monestir, això per descomptat. I ara que ha marxat, espero trobar-me'l gairebé quan arribi l'estiu. S'ho mereix, per la il·lusió i l'afany que hi posa», acaba el comunicador.