IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els col·laboradors i el públic de 'Sálvame' surten del plató perquè serà totalment reformat

Dos obrers van entrar al plató, bromejant i sense samarreta, per començar les obres

Obrero en el plató de 'Sálvame'
Un dels obrers al plató de 'Sálvame' | Telecinco

Fa molts anys que el programa 'Sálvame' perdura a Telecinco, debatent sobre les majors polèmiques i acompanyant dia a dia els espectadors. Concretament, fa vuit anys que s'emet, els quals s'han caracteritzat per la participació dels col·laboradors que, en moltes ocasions, s'han confrontat mútuament. En aquest temps hi ha hagut molts canvis, però el d'ara serà radical.

Per primera vegada, el plató del programa serà reformat de forma integral, així com ha assegurat Jorge Javier Vázquez. De fet, en un dels recents programes van aparèixer dos obrers sense samarreta i ben tacats per suposadament precintar la zona, aprofitant l'ocasió per donar a conèixer la notícia.

Comencen les reformes 

El presentador, impactat per l'aparició d'aquests, els hi va començar a fer preguntes en relació a les obres i als canvis que patiria el seu escenari. «A partir d'ara, estem en obres per fer un nou plató per a tu», li van explicar els obrers. A més, van avançar algun dels possibles canvis: «Es podria canviar el color i la textura de les parets».

Tanmateix, entre broma i broma, al final van ficar-se a treballar i, consegüentment, tant els col·laboradors com el públic van haver de sortir i anar-se'n al passadís. Una acció que Jorge Javier va agrair al públic perquè fora del plató tothom estava passant fred, el qual van intentar combatre donant entrada a un vídeo.
 

«Potser fiquem un quadre teu allà dalt», bromejaven els obrers amb el presentador. No obstant això, no seria tan estrany tenint en compte el tipus de programa de què estem parlant que ha estat l'epicentre de milers de polèmiques.

Així doncs, sembla que els rumors que moltes vegades s'han difós en relació a la suspensió de l'emissió de 'Sálvame' quedarien descartats. Almenys, per un temps, ja que continuen beneficiant-se dels bons resultats i la gran audiència del programa que any rere any és tot un èxit.


Comentaris

envia el comentari