Pluja de crítiques a Antena 3 per les Campanades: «Lamentable és poc»

Cristina Pedroche i Chicote van ser els encarregats de donar la benvinguda a l'any nou a Antena 3

Chicote i Cristina Pedroche van ser els encarregats de presentar les Campanades d'Antena3
Antena3 ha rebut moltes crítiques a través de les xarxes socials pel que va passar durant les campanades | Antena3

Com ja és un habitual cada any, les Campanades han deixat moments que quedaran per a la història i que fins i tot han causat certa indignació entre els teleespectadors. Com no podria ser d'altra manera, les Campanades protagonitzades per Cristina Pedroche i Alberto Chicote a 'Antena 3', no han deixat indiferent a ningú, provocant tota mena de crítiques a les xarxes socials.

Acostumada a sorprendre amb el vestit escollit per acomiadar l'any, en aquesta ocasió, i a causa de la gran quantitat de patrocinadors d'aquest any, la de Vallecas no ha pogut donar a conèixer el vestit de la mateixa manera que ho feia en anys anteriors: explicant amb temps el seu significat.

Aquest any, i mentre sonaven les cambres, Cristina Pedroche apareixia encara embolicada en una mena de cotó que l'envoltava. «Ha arribat el moment!», exclamava la periodista al mateix temps que assegurava que el seu vestit era una «meravella». El cuiner, mentrestant, únicament aconseguia dir: «Què bé!», mentre el rellotge de la Porta del Sol marcava les dotze de la nit.

Sens dubte un retard que ha provocat la indignació de tots els teleespectadors d''Antena 3' que veien com la coneguda col·laboradora donava les gràcies al seu dissenyador mentre Chicote assenyalava que «ara l'important, són els quarts».

Cristina Pedroche, durament criticada a les xarxes socials

Tot i que finalment, i gràcies a la insistència del cuiner, tots dos van poder donar les Campanades, la veritat és que aquest detall per part de la presentadora no ha caigut gens bé a les xarxes socials, que no dubtaven a criticar durament l'actitud de Cristina Pedroche.

La veritat és que si algú està acostumada a les constants crítiques dels espectadors en aquestes dates tan especials és Cristina Pedroche. Encara que aquesta vegada l'enuig dels internautes venia per la seva falta de consideració a l'hora de donar les Campanades a temps, la veritat és que hi ha altres motius pels quals aquesta ha estat criticada en anys anteriors.

Sens dubte, un d'ells, és la indumentària triada per la dona de Daviz Muñoz per donar les Campanades davant milers d'espectadors. I és que els seus modelets han causat tota mena de crítiques que defensen la cosificació del cos de la dona per part d''Antena 3' per guanyar audiència en una data tan assenyalada com les Campanades.

Com era d'esperar, aquest any el seu modelet tampoc ha estat exempt de crítiques. Molts dels internautes l'han acusat d'intentar exhibir el seu cos per aconseguir una major quota d'audiència i competir així amb l'elegància i la sobrietat d'Anne Igartiburu i Ana Obregón, protagonistes de les Campanades a 'TVE'.

Sens dubte, retardar el moment de revelar quina indumentària portava posada la de Vallecas ha estat una estratègia d'allò més arriscada per a 'Antena 3', que decidia centrar el focus en el vestit de Cristina Pedroche per atraure el públic i retenir així a l'audiència.

A l'espera de conèixer les xifres oficials d'aquest any, Cristina Pedroche i Alberto Chicote batien, l'any passat, rècord històric a 'Antena 3' després de congregar més de 4.634.000 persones. No obstant això, a l'hora de donar les Campanades, TVE guanyava a la televisiva parella amb un total de 6.154.000 espectadors.

Tot i que aquest any segur que han aconseguit reunir gran part de l'audiència, la veritat és que probablement aquesta decisió per part de Cristina Pedroche serà recordada fins al punt que molts decidiran no tornar a veure les Campanades a 'Antena 3'.


Comentaris

envia el comentari