Un poble de Palència critica el concert de Kiko Rivera durant la festa major

El fill de la Pantoja va cobrar 4.500 euros per l'actuació que va aconseguir aplegar fins a 3.000 persones

Kiko Rivera
Kiko Rivera va oferir un concert que no va agradar a tothom | Instagram

La música de Kiko Rivera o t'agrada o no t'agrada. Aquesta discussió és la que ha generat el concert que el fill d'Isabel Pantoja va oferir el passat 14 de setembre durant les festes populars d'un poble de Palència. La localitat compta amb poc més d'un centenar d'habitants durant l'any, però gràcies a l'actuació de Kiko, aquella nit es van reunir fins a 3.000 persones. 

Aquest poder de convocatòria va ser celebrat pels membres de l'ajuntament que havien acordat l'actuació d'un dels cantants i dj. més coneguts i populars del moment. Això no obstant, no van pensar el mateix la majoria dels veïns del poble que van considerar desafortunada l'actuació del fill de la Pantoja.

Les desavinences entre l'ajuntament i els veïns del poble

Segons han explicat des del programa 'Socialité', presentat per María Patiño, els veïns creien que el més oportú hagués estat que des de l'ajuntament haguessin contractat algú que compaginés millor amb la filosofia tranquil·la del poble. Tot i les queixes, des del consistori segueixen pensant que l'elecció de Kiko va ser bona, ja no només per l'afluència de gent que va portar fins al poble, sinó perquè el cost de la seva actuació va ser molt més barat del que demana actualment.

Kiko Rivera
Kiko Rivera pot arribar a cobrar fins a 9.000 euros per concert | Instagram

 

En aquest sentit, Kiko va cobrar 4.500 euros pel concert, quan en l'actualitat pot arribar a cobrar fins a 9.000. Finalment, l'ajuntament ha volgut seguir justificant la decisió tot dient que una orquestra encara els hi hauria costat més cara. Sigui com sigui, el cert és que el fill de la Pantoja s'ha quedat amb un regust agredolç de la seva experiència en un petit poble de Palència, al qual, el més probable és que no torni mai més.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari