Pol Badia enfonsa al Maestro Joao amb la seva sinceritat

Maestro Joao
El Maestro Joao ha explicat a la casa amb pèls i senyals com va enganyar a Pol | GTRES

Aquesta setmana els al·legats venien per part de l'exterior i eren persones vinculades als nominats qui feien la defensa dels concursants perquè seguissin dins del concurs. A l'inici de la nit Jorge Javier Vázquez li ha preguntat a Pol Badia, exparella del Maestro Joao, si li faria la defensa i aquest ha dit que no tenia cap intenció de fer-ho.

Més tard, Pol explicava que preferia que fes la defensa Alberto, el noi el qual Joao menciona contínuament i amb el que hauria iniciat una relació en paral·lel mentre estaria amb Badia.

La pitjor defensa cap al Maestro Joao

Finalment el programa convencia al boxejador perquè fes el discurs, però per sorpresa de tots el que havia de ser una defensa, es convertia en el pitjor dels àtacs. Pol Badia començava dient-li a Joao que esperava que seguís concursant, però que a partir d'ara potser estaria millor que l'anés a defensar Alberto, la persona que no para de recordar dins de la casa de Guadalix.

En aquell moment Joao ha començat a plorar agraint la sinceritat de Pol i demanant-li perdó per tot el mal que li havia fet. A més, ha afegit que si aquesta setmana el fan fora per aquest motiu ho entendrà i ni li guardarà cap rancor a la seva exparella.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari