Carlota Boza sujetándose el pelo

Polèmica a 'LQSA': ataquen a Carlota, de 19 anys, pels seus comentaris

L'actriu s'enfronta a un hater a les xarxes socials

Carlota Boza, l'actriu que encarna el paper de Carlota Rivas a 'La que se avecina', s'ha convertit en polèmica arran d'una publicació en el seu compte oficial de Twitter. La jove de 19 anys és molt activa a les xarxes socials on compta amb més de 12.000 seguidors. Però com li passa a la majoria de cares conegudes, també es troba algun que altre 'hater' disposat a provocar.

La filla gran de «els cuquis» va respondre de forma contundent a un seguidor que va publicar un missatge on criticava l'èxit de Carlota a la petita pantalla. «Carlota, la nena de 'La que se avecina', dient que va perseguir els seus somnis i els va aconseguir. Em ve de mal gust dir-li que els va aconseguir perquè va néixer amb un pa sota el braç» va escriure l'usuari.

«Si et pica, et grates»

Lluny de romandre en silenci i no fer cas al comentari, Carlota va decidir respondre a la publicació amb un missatge clar i concís. «Un: Tinc metes més altes que assolir. Dos: Si et pica, et grates» va contestar la jove deixant clar que en la seva carrera professional encara vol seguir aconseguint els seus somnis.

D'aquesta manera i amb poques paraules Carlota tancava la boca a l'intèrpret del missatge i rebia el suport dels altres seguidors que no trigaven a publicar missatges d'ànim. «Que fàcil és opinar sense saber de què es parla. En fi, sempre hi haurà 'haters', així que a paraules nècies oïdes sordes» o «Em fa molta pena llegir això, es pensa que estar on estàs tu és fàcil. Que ignorant és la vida» escrivien els seus fans.

Després de la polèmica generada, l'usuari que ha iniciat la picabaralla s'ha limitat a respondre desitjant sort tant a Carlota Boza com als seguidors que li han donat suport. «Lluiteu pels vostres somnis sempre» contestava el hater donant per acabada la discussió. Però un seguidor que ha defensat a l'actriu no es quedava callat i molt menys donava per tancat el tema i tornava a respondre: «En comptes d'estar plorant per les metes de la Carlota, intenta tu arribar a les teves».