IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 Espanya supera el milió de contagis de Covid-19 amb la pandèmia encara descontrolada

Polèmica a 'MasterChef' per ensenyar com esquarterar una vaca

Van ser molts els tuitaires que van optar per carregar durament contra la direcció del programa de TVE

El jurado de 'MasterChef' y la vaca en el plató del programa
Els presentadors de 'MasterChef' i la vaca  | TVE

‘Masterchef’ és d'aquells programes que causa sensació. TVE ha encertat de ple amb un programa que porta diversos anys a l'ordre del dia i que fa de la cuina quelcom divertit, rellevant i televisiu. Tot i això, també és cert que, de tant en tant, 'MasterChef' s'excedeix fins al punt de fer enfadar de valent molts dels seus seguidors.

En aquest cas, doncs, la 'víctima' del programa ha estat una vaca. I és que per mostrar com s'extreu la carn del mamífer, l'equip del programa va decidir portar al plató una vaca i explicar, in situ, les zones on s'hi podien fer talls per acabar esquarterant l'animal.  

L'escena, molt criticada a les xarxes

Com no podia ser d'altra manera, van ser molts els seguidors del programa que van optar per carregar contra la controvertida escena. Molts d'ells, en aquest sentit, van arribar a considerar el «mal gust» de la pràctica i així ho van fer saber via Twitter.

Un altre dels aspectes que, així mateix, va ser molt criticat va ser la mostra de carn idèntica de les zones que s'haurien d'esquarterar. L'escena va provocar que molts dels fans esclatessin, definitivament, contra 'Masterchef'.

Una acció «cruel» i «desagradable»


«A 'MasterChef' han tret una vaca viva, han explicat sobre els especejaments de l'animal i 15 minuts després ha entrat un carro amb unes caixes amb trossos de carn de vaca», relata un dels tweets de crítica mentre assegurava: «Tots els menors plorant per la vaca», es queixava un espectador a través de Twitter.


El gest, així mateix, va ser titllat de «cruel» i «desagradable» per part dels espectadors. Altres, en aquest sentit, relataven que l'escena havia estat «molt dura» perquè: «Han portat una vaca viva al programa. L'han ensenyat, l'han exhibit i després se l'han endut per cuinarla».


Comentaris

envia el comentari