Allau de crítiques per l'última foto de María Patiño a Instagram

La periodista ha publicat una divertida però polèmica imatge

María Patiño s'ho ha passat la mar de bé a la platja
La periodista ha publicat una divertida però polèmica imatge | TELECINCO

La periodista María Patiño és una de les cares més conegudes de 'Telecinco'. La seva carrera televisiva en el món del cor l'ha portat a conduir el seu propi programa de cap de setmana en aquesta cadena: 'Socialité'. La fama que ha aconseguit la col·laboradora de 'Sálvame' en els últims anys l'ha volgut traslladar a les seves xarxes socials, on es mostra molt activa, però no sempre en surt ben parada.

No és la primera vegada que la gallega es converteix en objecte de crítiques per les seves publicacions. L'excessiu ús de retocs fotogràfics i els seus canvis estètics li han jugat alguna mala passada. Aquesta vegada la diana de les crítiques és una curiosa fotografia que la de Ferrol ha publicat a Instagram, on els insults dels seus 'haters' no s'han fet esperar massa.

Allau de crítiques a María Patiño per una foto

«Sembla que et falti una cama», «Aquesta noia es creu que té 30 anys», «El temps passa per a totes»,«T'estàs fent pipí María?»«Sembles un flamenc», «No t'afavoreix gens ensenyar tanta cama i en aquesta foto sembles esguerrada», o «No vagis de model i guapa» són alguns dels inoportuns comentaris que ha rebut la foto de la presentadora de 'Socialité'.

Publicación de María Patiño molt criticada a Intragam el mail de 2020
La periodista ha publicat una divertida però polèmica imatge | Instagram

Una postura poc afortunada

Sembla que el seu posat divertit, recolzada sobre una cama amb un vestit de flors en tons roses, no ha agradat a tots els que l'han vist, però la presentadora està més que acostumada a rebre aquest tipus de comentaris inapropiats als quals sempre fa cas omís.

La substituta de Jorge Javier Vázquez a 'Sálvame Deluxe' no està disposada a entrar en polèmiques. Respondre els seus detractors no sembla interessar gens ni mica a María Patiño que, lluny d'acovardir-se, continua molt activa publicant 'stories' al seu perfil d'Instagram amb la seva mascota, una simpàtica xinxilla.

Malgrat tot, cal destacar que la polèmica imatge compta amb gairebé 16.000 'likes' a dia d'avui i que han estat molts també els seguidors que han reconegut la seva honestedat, temperament i cintura per afrontar sempre el futur amb un bonic somriure.


Comentaris

envia el comentari