Mercedes Milá en el plató de 'El Hormiguero'

Mercedes Milà i Jesús Calleja, junts: la polèmica foto

Alguns usuaris d'Instagram s'han sorprès en veure les imatges de Menorca

Jesús Calleja i Mercedes Milà s'han posat en un bon embolic després de publicar una fotografia en la qual apareixen junts sense respectar les mesures de seguretat pel coronavirus. Els dos personatges televisius gaudeixen d'una bona amistat i, com cada any, van decidir passar unes vacances a Menorca, encara que, en aquesta ocasió, sota la gran polèmica.



«Amics que sempre em cito amb ells al mar de les Illes Balears, cada any m'ensenyen un racó nou...» escrivia l'aventurer al seu compte d'Instagram, on té més de 940.000 seguidors.


La polèmica foto de Jesús Calleja i Mercedes Milà

Acompanyant el text, Jesús Calleja compartia diverses fotografies en les quals podem veure a Mercedes Milà i diversos amics en comú gaudint d'una tarda de navegació amb un meravellós paisatge de fons.
 

Tots els tripulants del vaixell apareixen molt junts i sense mascareta, una actitud que ha estat criticada per molts usuaris, que consideren que, com a personatges públics, haurien de donar exemple a la resta de la població.


«Hòstia Calleja, com a sanitari em sembla una vergonya... Deixaré de seguir-te perquè t'estàs passant la distància de seguretat pels collons... Una pena home, que no donis exemple...», li ha etzibat un seguidor.


Jesús Calleja es defensa davant les crítiques 

Lluny de mantenir-se al marge de la polèmica, Jesús Calleja ha respost amb educació i ha intentat donar explicacions als seus seguidors. «Amb els meus amics pròxims, amb els quals porto molts dies i són els meus amics de sempre, i a més comencem les vacances junts i tots ens vam fer el test abans, estem al 100% de seguretat. Som una bombolla segura des del primer dia. La llei és clara sobre aquest tema! Salutacions», resolia l'aventurer.



Molts usuaris han fet costat al presentador argumentant que ningú utilitza mascareta amb el seu entorn més pròxim. «Tu et poses la mascareta amb els teus familiars i persones pròximes? Jo crec que no, així que millor no ens posen en la vida dels altres», escrivia un altre usuari.



No obstant això, per a molts altres seguidors de Calleja la justificació no ha estat suficient ni convincent. «Perdonin que m'hi posi, però clama al cel! Precisament per confiar-nos en reunions de familiars i amics són els principals brots en aquests moments», al·legava aquest altre usuari a Instagram.