Polèmiques paraules d'un català a 'First Dates'

Jordi, de 37 anys i campaner, de Reus no ha trobat l'amor al programa de Cuatro | També ha participat l'Adrián, de Tarragona

Jordi, de Reus, a First Dates
Jordi, de Reus, a First Dates | Cuatro

L'arribada de Jordi, un noi de Reus i 37 anys, al programa First Dates va ser molt desafortunada. Amb el braç, embenat per una caiguda a les escales de casa seva, i reposant a la barra del bar del programa de cites de Cuatro, el reusenc esperava una dona «que li agradi i li entri pels ulls».  La noia que va entrar acompanyada per Carlos Sobera era la Mercedes, de Barcelona i 37 anys com ell, descrivint-se com una persona que la caracteritza el seu somriure «perquè sempre el porta posat». 

En el mateix programa de First Dates va participar Adrián, un guarda de seguretat tarragoní de 29 anys que «es deixa la barba antimocoses», perquè aquestes no es fixen amb els homes amb barba. L'estava esperant Yolanda, una auxiliar d'infermeria de 24 anys, que es defenia com una persona «molt sexual».

Reacció Jordi de Reus a First Dates
La reacció de Jordi en veure la seva cita a First Dates | Cuatro

«Me cachis en la mar»

Després de preguntar-li al cambrer «està aquí ja?», Jordi va tenir una reacció en què es veia el poc que li va agradar la Mercedes. El reusenc va exclamar un «me cachis en la mar», per acabar reposant el cap entre els braços damunt la barra. 

En ser preguntat pel programa per la noia, Jordi va dir que «de cara és bufona», per seguir fent un comentari dient que de cos no li agradava tant dient que «les noies que engruixen tant, a mi no m'agraden». Mercedes va notar només arribar que no hi havia 'feeling' i, a la cita, no va anar a més.

«Plorava cada cop que feia l'amor»

La química no anava a més durant la vetllada entre Jordi i Mercedes, però en parlar de les darreres relacions, el reusenc va deixar anar una anècdota d'allò més emocional. «Vaig tenir una relació de sis mesos, curteta, però molt intensa», explicava el campaner, per continuar expressant intimitats d'aquesta. «Quan acabava de fer l'amor amb ella, em sentia tant i tan feliç, que el meu cor i els meus ulls no paraven de plorar», mentre la seva exparella es quedava «al·lucinant».

Després de parlar de diverses coses paranormals en finalitzar la vetllada, s'havia de prendre una decisió. La Mercedes va dir que no tindria una segona cita amb Jordi, perquè «com a parella no encaixaríem». Així mateix, el reusenc va coincidir amb l'explicació de la seva cita per la resolució final.

Adrián i Yolanda a First Dates
El tarragoní Adrián tindrà un segona cita amb Yolanda | Cuatro

 

Adrián i Yolanda tindran una segona cita

La primera sensació de l'Adrián no va ser d'allò més bona, ja que físicament no li va acabar d'entusiasmar, tot i agradar-li els seus tatuatges, pits i corbes, però «massa per a ell». Yolanda, a més, li va portar un detall.

Després de compartir intimitats, es van posar a parlar dels seus gustos: esports, dolços, ser afectuosos i lo molt actiu sexualment que són. Tot això els va portar a quines coses els hi donava morbositat. A Yolanda, que li besin el coll, mentre que Adrián va anar a sac i va dir que «li toquin el membre».

Per acabar la cita, van fer unes petites confessions mentre jugaven, en què Yolanda li va dir a l'orella la seva fantasia al tarragoní: «m'agradaria fer un trio». Fet que va decantar la balança cap a una segona cita per Adrián. 


Comentaris

envia el comentari