Nova polèmica a 'GH VIP': Aramís Fuster «li hauria pegat dues hòsties» a Miriam

La vident va perdre els papers al plató i es va ficar amb l'exparella de Carlos Lozano

Aramís y Jorge Javier en GHVIP
 Aramís Fuster perd els papers al plató de 'GH VIP 6' | Telecinco

Aquesta edició de 'Gran Hermano VIP 6' està donant molt de si. El dia de la final cada vegada és més a prop i les picabaralles dels concursants són cada vegada més habituals i, fins i tot, arriben a l'agressió verbal. El maletí està provocant que surti a la llum la pitjor cara dels concursants i que inclús hi hagi baralles entre els exparticipants del 'reality' per defensar la seva opinió.

Aquesta setmana, l'expulsió es disputava entre Mónica Hoyos i Miriam Saavedra, les dues grans enemigues dins de la casa. La nit va acabar amb l'expulsió de Mónica i no tots els exconcursants hi van estar d'acord.

Aramís Fuster perd els papers

Quan Jorge Javier va preguntar què opinaven sobre el desenllaç de l'expulsió, Aramís Fuster, sense anar més lluny, va esclatar enmig del plató i va assegurar que si hagués estat dins de la casa «li hauria pegat dues hòsties a aquesta amb la mà oberta».

El presentador, fart de les faltes de respecte que hi ha sempre dins i fora de la casa, li va dir a la vident: «Doncs home, no, Aramís. Perquè perds tota la raó». Fuster, que encara tenia corda per estona li va etzibar: «Perdrà la raó, però les hòsties no les hi treu ni Déu». Després d'un breu intercanvi d'opinions entre els dos, Aramís tancava la picabaralla tot afirmant que pegava molt.

Jorge Javier Vázquez, durant l'última gala de 'GH VIP'
 Jorge Javier és criticat pels mitjans per no saber controlar la situació després de la discussió amb Aramís Fuster | Telecinco

Jorge Javier, criticat per la seva actitud

El mal ja estava fet i les xarxes de seguida van retreure l'actitud passiva del presentador davant les desafortunades paraules d'Aramís. Després de la discussió, Aramís Fuster es va quedar asseguda com si no hagués passat res. Els mitjans van acusar el català d'haver estat poc professional per no saber controlar la situació i expulsar la famosa bruixa del plató, tenint en compte que altres vegades s'ha fet fora altres concursants i col·laboradors per haver fet comentaris menys greus. 

La relació entre Aramís Fuster i Miriam Saavedra ja va començar amb mal peu

La veritat és que les dues concursants no van començar bé la seva relació dins de la casa. Encara que a fora no es coneixien, la casa va quedar dividida en dues parts després que la jove peruana entrés al concurs. Amb tots els seus companys en contra, Miriam sempre ha hagut d'aguantar comentaris de tota mena.

Entre els comentaris més maliciosos i vergonyosos, destacaven els que feia la bruixa més coneguda d'Espanya. Aramís va arribar a dir-li a Miriam: «Que callis ja! Coi de dimoni! Ets fastigosa!». Jorge Javier, una vegada més, no va fer res i la disputa es va quedar allà.

Ángel Garó y Asraf se batieron en duelo después de que Miriam y El Koala se salvaran de la expulsión
 'Gran Hermano' sempre ha estat un concurs molt polèmic | Telecinco

Un concurs molt polèmic

'Gran Hermano' sempre ha estat un programa molt polèmic, però aquesta edició frega el límit d'allò que pot sortir a la televisió. El masclisme dels homes de la casa, els comentaris racistes i ofensius d'Ángel Garó, els insults entre els diferents concursants, les mentides i la falsedat van arribar a Guadalix de la Sierra des del principi per a quedar-s'hi i fer l'espectacle que pretenia la cadena.

Notícia original de 'La Coctelera': Aramís Fuster amenaza con «pegar dos hostias» a Miriam Saavedra


Comentaris

envia el comentari