Telecinco, a punt d'acomiadar Makoke per un fet imperdonable

Els col·laboradors de 'Sálvame' li han retret la seva actitud

Posado de Makoke en el plató de Gran Hermano VIP
Els col·laboradors de 'Sálvame' li han retret la seva actitud | GTRES

Makoke no destaca especialment en les seves aparicions televisives, però és cert que acaba sent un bon complement per a Kiko Matamoros, encenent la metxa de la guerra que els separa des que van trencar la seva relació i van començar una batalla sense fre als platós de televisió.

Encara que els dos van refer la seva vida després de trencar el seu amor, sembla que no estan disposats a passar pàgina i estan constantment posant llenya al foc i tirant-se coses en cara.


En aquest cas però, Makoke s'ha convertit en notícia per si sola, tot i que el motiu no pot ser més desafortunat. 'Sálvame' ha mostrat unes imatges de la festa privada que organitza la gal·la Starlite i que se celebra a Marbella (Màlaga). En el vídeo es pot veure a Makoke, acompanyada de la col·laboradora de televisió Marta López i també d'Efrén Reyero. Els tres ballen, s'abracen i es diverteixen, però ho fan sense mascareta i sense respectar cap mesura de seguretat.


Això ha enfurismat els col·laboradors de 'Sálvame', que no han dubtat a recriminar l'actitud de Makoke i de la seva pròpia companya, Marta López, que també apareix sense mascareta gaudint de la música. Aquesta no és, a més, la primera vegada que hi ha evidències que López vulnera les normes establertes. Recordem que durant el confinament més sever va protagonitzar el 'Merlos place', acompanyada del mateix Alfonso Merlos i Alexia Rivas.


Makoke, en el punt de mira

Els col·laboradors de 'Sálvame' han demanat a Makoke que si té intenció d'acudir aquest cap de setmana a 'Viva la vida' es faci prèviament la prova PCR per comprovar que està neta de coronavirus, perquè consideren que, en cas de no fer-ho, podria convertir-se en un risc per a la resta d'empleats de Mediaset.

Alguns dels tertulians han anat més enllà i han dit que aquestes actituds reprovables de Marta López i Makoke haurien de ser estudiades pels directius i prendre mesures severes respecte als seus llocs de treball.


Comentaris

envia el comentari