Imatge dels concursants d'OT 2020 durant la Gala 0

Vídeos: Polèmica a OT pel bullying d'una concursant

Els fans del programa demanen la seva expulsió

Revolució entre els fans d''Operación Triunfo' que  demanen amb insistència l'expulsió d'Eli, concursant d'aquesta edició. A través de les xarxes socials i sota els hashtags #nominacionDisciplinariaEli i #expulsiondisciplinariaEli s'han mobilitzat perquè el programa actuï davant el mal comportament i les continuades faltes de respecte que té amb la resta de companys.

Els seguidors del programa han compartit nombrosos vídeos on es veu clarament el mal tracte que té la noia amb alguns concursants. Ahir al matí Noemí Galera aprofitava una visita a la casa per recriminar als concursants la falta d'ordre i de neteja i també les faltes de respecte.

Noemí Galera crida l'atenció als concursants

Sense dir directament el seu nom, però en referència al comportament d'Eli, la directora de l'acadèmia va dir: «Jo a vegades escolto coses, converses o veig accions, que el que em sortiria és pujar i dir-vos: 'A veure, què feu?'. Però entenc que cadascun és major d'edat i té la seva manera de funcionar i les seves idees, i jo ho respectaré».

Però sembla que  ni aquest toc d'atenció li ha servit a la canària per donar-se per al·ludida perquè ha seguit comportant-se igual que abans. Això ha fet que els fans encara es molestessin més, perquè  sembla que la concursant no faci cas ni a la directiva del programa, i no entenen que altres concursant com l'Ariadna i el Nick estiguin nominats i una persona que no és bona ni per la convivència ni per la influència del programa segueixi gaudint d'aquesta oportunitat.

És per això que els usuaris no estan disposats a deixar aquest tema passar i continuen compartint imatges perquè el programa prengui mesures i expulsi de forma definitiva a Eli. Si no és així, molts amenacen en deixar de veure el programa.

 

També et pot interessar...