INVITACIÓ OFICIAL:

📺 T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

ÚLTIMA HORA

Les regions catalanes que poden passar a la fase 2 a partir de l'1 de juny

Primera polèmica d''Operación Triunfo' per una de les cançons de la gala 1

El tema en qüestió és 'Atrévete-te-te' del grup Calle 13

La repercussió que està tenint el format 'Operación Triunfo' a les xarxes socials és inabastable, i és per aquest motiu precisament que qualsevol cosa que passi dins del programa es converteix en notícia de forma automàtica. 

 

La primera de les polèmiques no ha tardat a arribar, ja que el tret de sortida del programa va ser diumenge a la nit, i aquesta, està relacionada amb una de les cançons que formen part del repertori de la primera gala.

 

El dilluns, Manu Guix, Noemí Galera i Iván Labanda van repartir les cançons que els aspirants interpretaran aquesta la gala 1. Tot i que els aspirants s'han mostra més o menys contents amb els temes, n'hi ha hagut un en concret que ha aixecat polseguera a les xarxes socials i que, segurament, el dia de la gala encara sorprendrà més als espectadors.

 

La culpable, la lletra

La cançó que ha aixecat comentaris és 'Atrévete-te-te' de Calle 13 i serà interpretada per Jesús Rendón i Eli Sánchez. El tema en qüestió inclou una frase força polèmica, i que sorpèn que formi part del repertori de cançons que sonaran en un programa de la televisió pública. La frase, en concret, és «Que explotarà, com a palestí», i clar, els comentaris no s'han fet esperar.

 

 

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari