Imatge dels rostres més coneguts de Telecinco

Es liarà: la foto que Telecinco ha tret del seu passadís

Telecinco es desfà d'un dels seus rostres més famosos

Isabel Pantoja ja no posseeix un lloc privilegiat a Telecinco després de mesos sense trepitjar les instal·lacions. I és que la cadena ha decidit donar-li l'esquena a un dels rostres que en el seu temps va ser la gran promesa de 'Mediaset'.

La seva participació a 'Supervivientes' va ser rebuda amb crits i aplaudiments. Unes reverències dels seus enemics que ara no gosaven pronunciar el seu nom en va. Però els temps han canviat, i la fama és molt capritxosa.

Telecinco s'ha cansat de la seva joguina nova i ha decidit que s'han acabat les lloances. Això ho ha demostrat amb un gest que no deu haver agradat gens a la mare de Kiko Rivera. Una notícia que arriba en el seu pitjor moment quan encara s'està recuperant de la mort de la seva mare.

Isabel Pantoja retirada de Telecinco

Quan Isabel Pantoja va confirmar la seva participació a 'Supervivientes', Telecinco es va revolucionar, ja que arribava la gran estrella que durant anys va mantenir una guerra aferrissada amb la cadena i els seus col·laboradors.

Tot formava part del passat més turbulent de la 'tonadillera' i va ser rebuda com una autèntica diva. No obstant això, la seva presència a 'Mediaset' reportaria grans beneficis traduïts en una audiència desmesurada.

Per això van decidir donar-li el lloc que es mereixia: ni més ni menys que un espai als passadissos de les instal·lacions de la cadena. En el conegut com a 'passeig de la fama', va romandre durant mesos la foto d'Isabel Pantoja al costat de les cares més famoses de la cadena.

 
Foto d'un quadre de l'artista
Retiren la foto d'Isabel Pantoja dels passadissos de Telecinco | Mediaset

Si bé el seu contracte milionari mereixia la seva presència amb Jorge Javier Vázquez o Ana Rosa Quintana, aquesta etapa daurada ja s'ha acabat. Es va apagar com una bengala que arresta amb energia, però que a poc a poc es consumeix fins a quedar només les cendres.

Arribats a aquest punt, Telecinco ha decidit retirar la fotografia. Un acte que es realitza quan el personatge en qüestió deixa de tenir relació amb 'Mediaset', representant així la ruptura total amb la 'tonadillera'.

Llavors, s'ha acabat l'etapa televisiva d'Isabel Pantoja així com el veto velat de no-agressió. De fet, va ser el seu fill Kiko el que va fer el primer pas amb 'Cantora, la herencia envenenada' i des de llavors la imatge de la cantant ha sigut qüestionada.

L'últim treball d'Isabel Pantoja per a 'Mediaset'

Després de la participació d'Isabel Pantoja al' reality', a l'artista l'esperaven diversos contractes professionals amb Telecinco. Nombrosos projectes on ella seria la principal protagonista, però això sí, eludint qualsevol participació en entrevistes com per exemple al 'Deluxe'.

Foto de mare i fill
Isabel Pantoja ja no és ben rebuda a Telecinco | Mediaset

Començava una nova etapa professional al capdavant de programes com a 'Idol Kids' i 'Top Star'. Formats on Isabel exercia de jurat al costat de cares com Risto Mejide, Edurne o Carlos Jean.

Tot i això, l'èxit no va ser l'esperat. A l'audiència no li va acabar de convèncer aquests 'talents shows' i no es van plantejar segones entregues. De fet, la darrera vegada que la vam veure va ser a 'Top Star', un format que va ser cancel·lat a causa de la seva baixa audiència.

Davant d'això, Telecinco va optar per una doble sessió del 'Deluxe', una decisió que va significar l'inici del final d'Isabel Pantoja. Sí, perquè la cadena va decidir no comptar més amb ella per a noves feines i, a poc a poc, la seva imatge va anar desvinculant-se de la televisió.

Així doncs, la mare de Kiko Rivera va tornar al seu tancament a Cantora on s'està recuperant de la mort de la seva mare i alhora celebra la reconciliació amb el seu fill. Per la seva banda, 'Mediaset' prenia la determinació de treure la fotografia dels passadissos.

Una notícia que no li deu haver semblat gens bé i que arriba en el seu moment més delicat. Almenys ara compta amb el suport del seu fill, que li ha perdonat tots i cadascun dels deutes. Un alleugeriment substancial tenint en compte que la seva carrera televisiva s'ha acabat.