Polèmica a OT: el que critica l'audiència i ha agafat per sorpresa molta gent

La xerrada de la religiosa ha generat opinions oposades entre els seguidors del programa

Sor Lucía Caram amb Noemí Galera dins l'acadèmia d''OT'
Sor Lucía Caram ha donat una xerrada sobre felicitat i generositat als 'triunfitos' | TVE

Una de les característiques d''Operación Triunfo' respecte a altres programes musicals és que al llarg de la seva història sempre ha volgut enriquir als seus concursants amb visites molt especials. Normalment, passen per l'Acadèmia altres cantants per parlar de la seva carrera, exconcursants que comparteix amb ells la seva experiència, altra gent relacionada amb el món de la música... El que no és habitual és que els visiti una monja, concretament Sor Lucía Caram

Tot i això no sembla del tot il·lògica la visita de la monja d''OT', programa amb el qual té un vincle sorprenent. I és que la mare de Cesc Escolá, professor d'Educació Física, és doctora al Convent de Santa Clara de Manresa on viu. Ell mateix explicava com era part de la seva família, ja que cuidava d'ell «quan la meva mare tenia guàrdies». 

Reaccions dispars a les xarxes

Sor Lucía ha donat una xerrada sobre la generositat i la felicitat als concursants. Encara que el programa de TVE parlava de «fer història» amb la visita de la coneguda religiosa dominica, la veritat és que la gent ha generat sentiments oposats entre els seguidors del programa. Mentre uns han volgut valorar el missatge de les seves paraules, altres es qüestionaven que feia una monja en un programa com aquest. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari