La policia interromp una connexió en directe de Rafa Mora a 'Sálvame'

El col·laborador es trobava a l'edifici del pis de la seva amiga Mónica Hoyos

Imatge de Rafa Mora durant la conexió a l'edifici del pis de Mónica Hoyos
Rafa Mora també ha estat molt criticat per no portar la mascareta | TELECINCO

Aquest dimecres, Rafa Mora començava la tarda a 'Sálvame' desplaçant-se fins al pis que té la seva amiga Mónica Hoyos llogat a una senyora i que segons sembla, fa mesos que no li abona el lloguer. Per intentar buscar una solució, el col·laborador va decidir entrar a la comunitat de veïns i picar a la porta del pis en qüestió. En veure que ningú responia a la crida, el programa va decidir deixar al col·laborador fent guàrdia dins de l'edifici per veure si durant la tarda hi havia novetats en l'immoble.

Segons sembla, la presència de Rafa Mora i les constants connexions no van agradar gaire a la resta de veïns que van demanar al col·laborador que apagués la càmera i marxes d'allà, entenent que estaven vulnerant una propietat privada. En un primer moment, Rafa Mora va intentar negociar amb els veïns però aquests no canviaven d'opinió i amenaçaven d'avisar la policia si el reporter i el seu company càmera no abandonaven l'edifici.

Rafa no estava sol i un veí sí que va accedir a ajudar al reporter a aconseguir imatges de l'immoble mentre que la resta del veïnat seguia amenaçant de cridar a les autoritats. En aquest moment, el càmera va acompanyar el veí i van entrar al pis. Al cap de pocs minuts passava alguna cosa que precipitava la sortida de l'equip de l'immoble.

Rafa Mora i 'Sálvame' abandonen l'edifici a correcuita

Mentre el col·laborador seguia al veí que es prestava a ensenyar l'immoble, la resta advertien a l'equip del programa de Telecinco que ja havien avisat a la policia perquè es presenciés en el lloc. A mesura que avançaven els minuts, Jorge Javier Vázquez demanava insistentment a Rafa Mora que sortís del pis i que tornés als platós de Telecinco. Per una altra banda, el col·laborador de 'Sálvame' va ser molt criticat per no dur la mascareta.

El col·laborador entenia el que li deia el presentador i anava indicant als veïns que ja marxava i que per aquest motiu no caldria passar a majors. Dies enrere el programa també va en entrar a la comunitat de veïns de Carmen Borrego  i també de Fani Carbajo.


Comentaris

envia el comentari