Andrea, Ismael i Óscar de 'La isla de las tentaciones'

Andrea, Óscar i Ismael de 'La Isla', al polígraf: les dues bombes que ho canvien tot

La pitjor parada de la nit va ser Andrea

AndreaÓscar i Ismael, protagonistes de 'La isla de las tentaciones', es van atrevir amb el 'Polideluxe'. Com era d'esperar, un dels trios amorosos més enrevessats del programa va tenir una nit de confessions i revelacions que donarà per uns quants 'Sábado Deluxe' més. Segons el que vam poder veure al reality presentat per Mónica Naranjo, Andrea  semblava bastant convençuda d'anar-se'n amb Óscar, deixant Ismael a l'estacada. Però això només va ser el començament.

Segons va confessar la mateixa Andrea només començar el programa, després de sortir del reality va tenir una trobada passional amb Ismael a Madrid, una informació que el mateix Ismael va treure a la llum fa uns dies. En assabentar-se d'aquesta infidelitat, Óscar va decidir tallar amb ella en directe. Resultat: un trio i cap parella.

Segons Andrea, no li va explicar res a Óscar de la seva trobada sexual perquè «jo tampoc sabia el que Óscar volia amb mi. No vaig voler donar-li detalls perquè ell tampoc m'havia preguntat». Aclarit aquest assumpte, la qüestió va derivar a suposades infidelitats quan Andrea i Ismael eren parella, abans d'entrar a 'La isla de las tentaciones'. El polígraf els va deixar en bon lloc, confirmant que cap dels dos havia estat infidel.

La infidelitat d'Andrea, planejada

La nit, però, reservava un moment 'bomba'. El polígraf va desvelar que Andrea tenia planejat ser infidel a Ismael abans d'entrar al reality de 'Telecinco' per fer-se famosa i acaparar platós. Malgrat que la jove ho va negar en rotund, la màquina ho deixava ben clar.

L'objectiu d'Óscar, ser nou tronista

Aquest no va ser l'única garrotada que va rebre a Andrea durant la nit de dissabte. Moments després, milions d'espectadors descobrien que Óscar volia trencar la relació amb ella per ser tronista de 'Mujeres y hombres y viceversa'. El mateix Óscar ho va confirmar i reconeixia que no estava enamorat d'Andrea i que havia mantingut relacions sexuals amb una altra dona. Les cartes van quedar sobre la taula.

També et pot interessar...