El polígraf de Marta López revela la veritable cara d'Alfonso Merlos

El programa 'Dissabte Deluxe' va seguir amb el ja batejat 'Merlos Place'

Alfonso Merlos en primer pla en una imatge d'arxiu
La imatge del mediàtic periodista podria veure's molt afectada pel polígraf de Marta López | Mediaset

Ahir va ser un dels dies clau de l'escàndol d'Alfonso Merlos, ja que el programa 'Sálvame Deluxe' va destapar tota la veritat gràcies al polígraf realitzat a Marta López. La col·laboradora, que fa gairebé 20 anys que treballa a Telecinco, on va entrar gràcies a la seva participació a 'Gran Hermano', s'ha sotmès per primera vegada al 'polideluxe' de Conchita.

El polígraf va revelar tot el que Marta sap i calla sobre l'escàndol mediàtic, que ja ha estat batejat com a 'Merlos Place'. La col·laboradora ha demostrat que és sincera en tota aquesta polèmica. A través de les preguntes s'ha descobert que Marta no va pactar amb Amor Romeira la gravació de la trucada a tres entre elles dos i Alexia Rivas per fer programes de televisió, de manera que el muntatge queda completament descartat.

Marta López té constància d'altres infidelitats d'Alfonso Merlos

La gran sorpresa per als col·laboradors ha estat quan va sortir a la llum la mentida de Marta, després de preguntar si era conscient d'alguna infidelitat de Merlos. La col·laboradora ha matisat, assegurant que coneixia indicis i no proves. Segons sembla, Alfonso Merlospodria haver estat diverses vegades infidel, cosa que els col·laboradors de el programa han repetit en més d'una ocasió, arribant a mostrar proves, fotos i vídeos del periodista amb altres dones.

Cal recordar que Merlos encara assegura que ell ja havia deixat Marta abans d'estar amb Alexia Rivas, de manera que en cap cas es considera deslleial. Ara, el polígraf ha destrossat aquesta tesi, ja que la màquina de Conchita ha revelat que la Marta té raó, i que en cap moment Merlos havia trencat amb ella. És més, el mateix dia del vídeo li va tornar a demanar matrimoni.

La col·laboradora encara està enamorada

Alfonso Merlos ha quedat molt malament després d'aquest polígraf, on Marta López ha demostrat ser totalment sincera. Les úniques mentides de Marta han estat per intentar defensar el periodista en aspectes de la seva vida privada com la seva higiene o les seves relacions íntimes. Malgrat això, Marta segueix enamorada d'ell, després de la resposta al polígraf. Ella insisteix que l'amor no desapareix d'un dia per l'altre, però que no vol saber res més de Merlos, ja que s'ha sentit traïda i humiliada davant tot el país.


Comentaris

envia el comentari