YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El polígraf que Telecinco intenta ocultar i que tira per terra Rocío Carrasco

Telecinco dona suport a Rocío Carrasco i acomiada a Antonio David Flores, però el polígraf assegura que mai ha maltractat a la seva exdona

La Fábrica de la Tele i Mediaset han decidit acomiadar a Antonio David Flores i vetar-li l'entrada a qualsevol dels seus platós. Així doncs, Antonio David ha perdut la seva cadira de 'Sálvame' i no podrà defensar a la seva dona, Olga Moreno, al plató de 'Supervivientes'. 

Telecinco assegura que Rocío Carrasco és víctima de maltractaments


Aquest diumenge, 21 de març, s'ha estrenat la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' en què Rocío Carrasco parla sobre el seu matrimoni amb Antonio David i la polèmica relació que manté amb els seus fills. Així doncs, diversos mitjans de comunicació s'estan fent ressò aquests dies del contingut del documental i fins i tot molts col·laboradors han donat la seva opinió.

No obstant això, tot i que ara Telecinco ha manifestat que el testimoni de Rocío Carrasco no es pot posar en dubte perquè és una víctima, sembla que no sempre ha estat així i un vídeo publicat a Twitter ho ha evidenciat.

L'any 2011, Antonio David Flores es va sotmetre al polígraf d''Enemigos íntimos', programa presentat per Santi Acosta a Telecinco. Així doncs, una de les preguntes va fer referència als possibles maltractaments, però Antonio David va assegurar que mai li havia tocat ni un pèl. El polígraf va donar-li la raó. 

El polígraf dona la raó a Antonio David 

Aquest vídeo de l'any 2011, no concorda amb les declaracions de Rocío Carrasco, però Telecinco ha decidit no comptar amb el testimoni d'Antonio David. Tampoc sabem si la cadena té pensat contractar-lo de nou quan finalitzi la sèrie documental. 

Amb tot això, encara queden molts capítols per veure. Rocío Carrasco s'ha guanyat el suport de molts col·laboradors de Telecinco, els quals lamenten haver parlat malament sobre la filla de Rocío Jurado. Antonio David sesta quedant sense amics, però el vídeo publicat a Twitter podria canviar la història un cop més. Haurem d'esperar per veure com avança la sèrie documental i si els protagonistes es manifesten al respecte.


Comentaris

envia el comentari