ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma gairebé 20.000 nous contagis i 401 defuncions més per coronavirus

El 'Polònia' s'acomiada de Núñez amb un divertit esquetx

El programa de TV3 va voler dir adeu a un dels seus personatges més cèlebres amb un esquetx on se'l podia veure amb Macià i Companys

El 'Polònia' es va acomiadar de Núñez amb un esquetx amb Companys i Macià
El 'Polònia' es va acomiadar de Núñez amb un esquetx amb Companys i Macià | TV3

Josep Lluís Núñez ha deixat un llegat inesborrable. Després de 22 anys al capdavant del F.C.Barcelona i d’una notable trajectòria com a empresari d’èxit, l’expresident del F.C.Barcelona va morir dilluns passat als 87 anys. En conèixer la notícia, doncs, van ser moltes les personalitats que es van voler acomiadar d’un dels presidents més reconeguts de la dilatada història blaugrana.

Qui també va voler dir adeu a Josep Lluís Núñez, però, va ser el ‘Polònia’. El programa de TV3, que sobretot a través del ‘Crackòvia’ va fer d’expresident una de les seves imitacions referència, es va voler acomiadar d’aquest a través d’un gag on se’l podia veure visitant Lluís Companys i Francesc Macià al cel.

 

Núñez, amb Companys i Macià

Va ser l’homenatge que va fer el ‘Polònia’ a un dels seus personatges més estimats. Tornant a comptar amb la participació de Carlos Latre —que ja no forma part de l’equip de Toni Soler—, el programa es va il·lustrar una situació d’allò més divertida amb els dos expresidents de la Generalitat.

Més enllà de recordar algunes de les pífies i frases cèlebres de Núñez, TV3 va voler fer una passa més per rememorar també el llegat com a constructor de l’exmandatari blaugrana. «Hi havia un solar sense edificar, i m’estic fent un adossat... amb quatre ‘llambordins’», explicava Núñez en el cèlebre esquetx.


Comentaris

envia el comentari