Es congelen les intervencions de Toni Albà a 'Polònia' per una polèmica piulada sobre Arrimadas

L'actor va compartir un desafortunat comentari sobre el viatge a Waterloo d'Arrimadas a través de Twitter que li ha costat la seva participació en el programa 'Polònia' de TV3

El programa 'Polònica' congela la participació de Toni Albà
El programa 'Polònia' congela la participació de Toni Albà | EFE

La visita llampec de la líder de Ciutadans a Bèlgica, Inés Arrimadas, acompanyada de tot un seguit de diputats per visitar la casa, per fora, d’en Puigdemont, ha estat molt criticada a les xarxes socials però també per altres polítics com el president del Parlament, Roger Torrent, o el secretari del PSC, Miquel Iceta. El viatge de Ciutadans a Waterloo per fer un discurs de 15 minuts i dir-li a l’expresident que «la República no existeix» va tenir un cost de 15.000 euros, una altra dada pels quals han estat criticats.

Precisament és a les xarxes socials, concretament a Twitter, on troben el punt de conflicte que, segons ha avançat ‘En Blau’, en exclusiva, ha portat al programa ‘Polònia’ a prescindir temporalment de Toni Albà. El passat dissabte 23, coincidint amb el viatge d’Arrimadas, l’actor va compartir una piulada a través del seu perfil:

La piulada va generar una gran controvèrsia i indignació a Twitter. L’actor sosté, a les piulades que va ajuntar demanant disculpes, que en cap moment va indicar el nom propi de ningú, per tant que el missatge no anava dirigit a ningú en concret. També nega que el matís «tots els teus drets laborals» es referís a les prostitutes. Les crítiques però també van arribar del mateix amo de la productora que fa el programa on col·labora, ‘Polònia’.

Els espectadors del 'Polònia' no veuran aquest dijous a Toni Albà
Els espectadors del 'Polònia' no veuran aquest dijous a Toni Albà | Twitter (@poloniatv3)

'Polònia' congela la seva participació en el programa

‘Polònia’ i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals van compartir tot un seguit de comunicats a través de les xarxes socials en relació amb el comentari que havia fet l’actor i el qual afirmaven no compartir i van indicar que els comentaris d’Albà no representen a TV3 «ni són mai en nom d’aquest mitjà» va afegir la CCMA.

En el seu comunicat la CCMA també indicava que Albà «no és treballador de la CCMA, sinó un actor contractat ocasionalment per empreses que treballen per a la CCMA en formats de producció associada» i que per tant, la piulada de Toni quedava «fora de l’àmbit d’aplicació del Llibre d’estil de la CCMA».

Després d’aquestes publicacions, l’actor va explicar a ‘En Blau’ que va rebre un whatsapp de part dels responsables de la productora on li comunicaven que, conjuntament amb la CCMA, havien decidit que «se li congelarien les seves intervencions al programa ‘Polònia’ fins nou avís» perquè aquesta no és la primera ocasió en què una piulada d’Albà causa tant d’enrenou. Així doncs, els seguidors del programa no podran veure a Toni Albà aquest dijous i possiblement estarà una temporada sense aparèixer al ‘Polònia’.


Comentaris

envia el comentari