IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El Polònia se solidaritza amb Dani Mateo mocant-se amb totes les banderes

El programa va mostrar Quim Torra, Pedro Sánchez, Angela Merkel, Donald Trump i Emmanuel Macron mocant-se amb les seves respectives banderes

L'esquetx del Polònia mostrava diversos líders europeus i mundials mocant-se amb les seves banderes
L'esquetx del Polònia mostrava diversos líders europeus i mundials mocant-se amb les seves banderes | Polònia

El Polònia ja hi ha dit la seva sobre la polèmica amb Dani Mateo. L’humorista català va saltar a la palestra a finals de la setmana passada en mocar-se amb una bandera d’Espanya en un esquetx d’’El Intermedio’. L’espanyolisme no va tardar a reaccionar i Mateo va haver de demanar disculpes públicament per l’acció.

El Polònia, però, va voler sortir al pas de les crítiques a Mateo i donar-li suport amb un gag d’allò més significatiu. «Des d’aquest programa volem fer una crida a la concòrdia amb un himne de pau», començava dient un esquetx que, tot seguit, mostrava els presidents imitats pel programa —Quim Torra, Pedro Sánchez, Angela Merkel, Donald Trump i Emmanuel Macron— mocant-se amb les seves respectives banderes.

L’himne de l’alegria, a ritme del Polònia

Una esquetx pintoresc i controvertit que servia per desdramatitzar la polèmica acció de Dani Mateo. L’actor català, de fet, havia rebut múltiples crítiques per mocar-se en una bandera espanyola i també havia assegurat que la cosa anava més enllà: «Parlaré des del cor: estic malament. Fa uns dies que estic molt malament perquè ha sigut fort».

El Polònia, doncs, ha volgut intercedir per Dani Mateo. Al final de l’esquetx, d’altra banda, es produïa una de les escenes més cridaneres de totes. Carles Riera, líder de la CUP, apareixia amb una bandera independentista i, al fil dels altres líders polítics, també s’hi mocava.

Dani Mateo assegura que passa per un moment «difícil» després del seu polèmic esquetx amb la bandera espanyola
Dani Mateo assegura que passa per un moment «difícil» després del seu polèmic esquetx amb la bandera espanyola | Instagram

Dani Mateo, sobre el seu esquetx: «Estem en un ambient de pre-guerra»

«Potser no es va entendre la intenció del gag. O ens calmem o prendrem mal, estem en un ambient de pre-guerra», va explicar Dani Mateo en una entrevista a 'Rac1' en parlar sobre la polèmica. El periodista barceloní, en aquesta, relatava que havia rebut diverses amenaces contra la seva persona: «M’han dit ‘fill de puta’, et mataré, sabem on viu la teva família, els farem mal... Al final et preguntes: ‘Ostres, estan convertint això en un tema real?».


Comentaris

envia el comentari