'Polònia' ironitza amb el paral·lelisme entre Aznar i Pablo Casado

En el vídeo s'hi podia veure Pablo Casado i Albert Rivera disputant-se el relleu d'Aznar
Aznar, Rivera i Casado interpretant el 'Born to be Aznar del Polònia | TV3

 

Són molts els qui, fins el moment, han establert el paral·lelisme Aznar-Pablo Casado. Qui encara no ho havia fet de manera clara, però, era —sorprenentment— el programa de sàtira política ‘Polònia’. Amb la compareixença d’Aznar a la comissió d'investigació del Congrés sobre el finançament irregular del PP encara a la retina, l’equip de Toni Soler ahir va interpretar Aznar i Casado cantant el mític «Born to be alive», de Patrick Hernandez.

 

En aquest cas, però, el clàssic «Born to be alive» es convertia en el clam de Casado: «Born to be Aznar». Amb una interpretació del ‘nascut per ser Aznar’, el ‘Polònia’ ironitzava amb la figura d’un Casado que assegurava ser el candidat predilecte de la ‘FAES’, la via més dura del PP.

 

 

'Polònia' i el paral·lelisme Aznar-Casado

«Xulesc, classista, liberal i nacionalista». Així es definia la imitació d’un Casado que, ballant darrere Aznar amb un pal, assegurava ser el relleu natural de l’exlíder del PP i expresident espanyol. Aquest mateix, de fet, responia: «Doncs posa’t a entrenar per ser Aznar! Et faltaran uns bons abdominals».

 

El més grotesc i eixelebrat de tot plegat arriba quan la imitació d’Albert Rivera arriba a la pugna: «Això és molt injust, fa poc el teu bigoti era el meu pare!. Em vas deixar de banda pel ‘pijo’ d’en Casado però jo ho sóc més!».

 

Finalment i per cloure el vídeo tots acaben cantant: «Ell és més Aznar». En clara referència a la figura del nou líder del PP.

 

Les xarxes es desfan en elogis

Ja ahir a la nit, així mateix, van ser molts els fans del programa que han volgut felicitar el 'Polònia' per la sàtira.