YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Por a 'Sálvame': La col·laborada que triomfa com a presentadora

La rotació de presentadors suplents s'ha aturat i Gema López ha estat l'escollida pels directors

Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'
Els col·laboradors de 'Sálvame' estan perdent l'oportunitat de ser presentadors | Twitter (@lecturas)

Des que 'Sálvame' va allargar el seu horari fins a les nou del vespre, Jorge Javier Vázquez va decidir negociar amb la cadena i la productora del programa la seva jornada de treball. Mentre que els col·laboradors sí que s'han adaptat a l'horari, Jorge Javier no apareix durant la primera hora del programa i s'incorpora a partir de les cinc de la tarda fins que connecten amb els informatius de Telecinco. Ara bé, Paz Padilla i Carlota Corredera compleixen amb tota la jornada, com ja feien abans que desaparegués 'Pasapalabra'.

Gema López guanya la batalla dels presentadors

Amb aquesta absència de Vázquez, la direcció del programa va haver de buscar la solució sense haver de recórrer a Paz Padilla o Carlota Corredera. És per això que el programa ha confiat en els seus col·laboradors per presentar la primera hora del programa de manera rotativa, debutant així tots els col·laboradors i aprofitant l'oportunitat. 

Mentre que alguns col·laboradors com Jesús Manuel Ruiz o Víctor Sandoval només han presentat un dia, hi ha altres que han pogut repetir. Entre els repetidors es troben Chelo García Cortés, Alonso Caparrós o Lydia Lozano, que fins i tot podrien estar cabrejats pel que està passant aquests dies amb Gema López.

Gema López va començar com la resta, sent presentadora de manera rotativa, però alguna cosa ha agradat als seus caps perquè li confiïn el programa en diverses ocasions, repetint fins i tot de manera consecutiva. La col·laboradora i ara presentadora, ha seguit els passos de la seva bona amiga María Patiño i a poc a poc s'ha anat fent un lloc en aquesta interminable guerra de presentadors.

Nervis entre els col·laboradors de 'Sálvame'

Mentre que algunes companyes com Belén Esteban o María Patiño s'han alegrat per la periodista, podria haver-hi altres col·laboradors cabrejats per la decisió del programa. 

Rafa Mora, Alonso Caparrós i Lydia Lozano estan veient com perden l'oportunitat de convertir-se en presentadors de 'Sálvame', ja que la direcció del programa confia en López per presentar i, per tant, deixa a la resta en la banqueta, quan realment han estat ells els que durant molts dies han salvat l'emissió de 'Sálvame'. Rafa Mora, que és potser el que menys dies ha presentat, ha admès en diverses ocasions que el seu objectiu és convertir-se en presentador.

Alonso Caparrós i Lydia Lozano, els dos molt ben criticats per l'audiència per com presenten, hauran de seguir esperant per tenir protagonisme. Tot això ens demostra que el programa de Telecinco és cada vegada més híbrid i que les barreres entre presentador i col·laboradors són cada vegada més fràgils, permetent a tots per igual poder ascendir.

No serà fins a les festes nadalenques o en èpoques d'estiu, quan realment la cúpula haurà de deliberar qui són els elegits o elegides per ser els presentadors titulars durant aquestes llargues setmanes de descans de Vázquez, Padilla i Corredera. Cal recordar que Kiko Hernández i Núria Marín, presentadors suplents dels suplents, també esperen tenir les seves tardes de glòria en les pròximes setmanes.

Aquest és un pastís amb molts comensals però amb molt poques opcions de poder mossegar. El temps dirà si les disputes per presentar acaben generant un gran conflicte o es troba solució. 


Comentaris

envia el comentari