Imatge d'arxiu del programa de Telecinco, Sálvame

'Sálvame', sense pietat: Possible acomiadament d'una col·laboradora 'top'

La direcció sondeja l'audiència per saber a qui d'entre dos candidats vol fora

El mes de setembre acostuma a caracteritzar-se per la tornada de les vacances de les estrelles televisives, pels nous programes i també pels inesperats canvis que fan trontollar l'estabilitat dels rostres més televisius. Aquest dimecres 'Sálvame' ha començat el programa anunciant que la direcció del programa s'estava plantejant una decisió i que podria convertir-se en un mal de cap per a un dels col·laboradors més fidels del programa. Els dos assenyalats no són altres que Lydia Lozano i Antonio Montero.


El programa ha volgut aprofundir sobre la mala relació que uneix els dos periodistes i que s'ha fet evident en diverses ocasions dins del format de les tardes. La veritat és que mai s'ha descobert el motiu d'aquesta enemistat i, per això, el programa ha ofert als protagonistes sotmetre's a un polígraf per descobrir l'arrel d'aquest conflicte, que dura fa molts anys.


Però això no s'acaba aquí, ja que la direcció del programa ha decidit també posar a disposició del públic la cadira de Lozano i Montero. Ho ha fet a través d'una enquesta al seu web, on pregunta clarament per qui es decantarien s'hagués de prescindir d'algú en el format. Si bé és cert que el programa no ha aclarit què passarà amb el perdedor, sembla que el seu futur dins del 'show' amb més èxit de la televisió podria perillar.
 

Lydia Lozano, indignada amb la proposta

La col·laboradora s'ha mostrat molt molesta de veure's enmig de tal sondeig i ha recordat que el seu càrrec ja va estar posat en dubte quan la direcció es va plantejar prescindir d'ella o de Terelu Campos.

En aquella ocasió i gràcies a la pressió de Paz Padilla, cap de les dues va ser acomiadada i van poder mantenir la seva feina, encara que Terelu va acabar abandonant el format perquè no se sentia còmoda amb els temes que es tractaven.