Un inesperat boicot podria acabar amb un altre popular programa de Telecinco

Alguns espectadors ja s'han queixat de la situació a les xarxes socials

Col·laboradors de 'Sálvame' al plató del programa de Mediaset
Rafa Mora ha estat el protagonista de l'últim polèmic moment del 'Deluxe' | Mediaset

Telecinco es podria enfrontar a un nou boicot publicitari després del succeït aquest cap de setmana al plató de 'Domingo Deluxe'. Des que el passat 10 de gener la cadena es va veure obligada a traslladar ‘Sábado Deluxe' al diumenge per culpa dels estralls causats pel temporal Filomena a Madrid, la companyia dirigida per Paolo Vasile ha apostat per doblegar el programa cada cap de setmana per a fer front a 'Mi hija’, la nova ficció turca que està arrasant en Antena 3.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Les bones dades d'audiència collits durant la jornada dominical han provocat que, durant almenys tot el mes de febrer, segons han confirmat fonts de la cadena al 'Televisero', els seguidors de Telecinco rebin la seva doble dosi de 'Sálvame Deluxe' cada cap de setmana.

El possible boicot que aguaita a Telecinco després del succeït a l'últim 'Deluxe'

No obstant això, el vergonyós episodi ocorregut a l'últim 'Domingo Deluxe' podria posar en perill la supervivència del programa en la graella televisiva per un possible boicot publicitari. El causant del malestar dels anunciants del programa hauria estat el polèmic conflicte que es va viure en plató entre Rafa Mora i Gustavo González.

Els dos col·laboradors de 'Sálvame' van protagonitzar una tremenda i vergonyosa brega en directe que María Patiño, conductora del programa en substitució de Jorge Javier Vázquez, va haver d'apaivagar per a evitar mals majors.

«Has filtrat a la premsa converses que es produeixen en les reunions d'escaleta de 'Sálvame'?» va ser la pregunta que li van fer a Gustavo durant el seu 'polideluxe' i va fer esclatar a Rafa Mora.

El periodista i paparazzi va respondre que no, una contestació que segons Conchita va resultar ser falsa. Tot i que Gustavo va intentar justificar la seva mentida, Rafa Mora va carregar contra el seu company sense pietat, un enfrontament pel qual el col·laborador va respondre traient a relluir els draps bruts de l’extronista.

«Tu vas filtrar una escaleta», li va assenyalar Gustavo al seu company, unes paraules que van despertar tota la ira de Rafa Mora, que va començar a cridar i a gesticular iradament al mig del plató. «Tu demostraràs que jo he filtrat una escaleta, traïdor i bocamoll. Ets un bocamoll i un traïdor que ets capaç de filtrar informació de la feina que et dóna menjar», esclatava Rafa Mora.

María Patiño intervé per a tallar el vergonyós espectacle del 'Deluxe'

L'intercanvi d'acusacions entre tots dos col·laboradors va arribar fins a tal punt que María Patiño va haver de tallar de cop l'arravatament de Rafa Mora, que en un moment determinat es va posar dempeus mentre es tocava els genitals reiteradament. «Una escaleta? Em menges la cua, xaval!», li deia el valencià al seu company.

Davant aquest ordinari i vergonyós espectacle, la presentadora del programa es va veure en l'obligació d'intervenir i deixar-li clar a Rafa Mora que estava en un plató de televisió davant milions d'espectadors.

«Rafa, si us plau, estem en televisió. No faltis el respecte al públic, que no té la culpa. Compte fins a tres», li demanava María Patiño al col·laborador. En aquest moment, la presentadora va ser conscient que aquest tipus d'actituds i conductes són rebutjades per gran part de l'audiència i, la qual cosa és pitjor, per part dels anunciants. 

Les queixes ja han començat en xarxes socials, on alguns usuaris s'han començat a preguntar si les marques anunciants se sentiran còmodes promocionant els seus productes amb aquesta graella.  «Em pregunto, hi haurà anunciants que se sentin còmodes a anunciant-se a Mediaset amb personatges d'aquest nivell en les vostres graelles?», escrivia un usuari en Twitter.

A més, segons ha pogut saber 'Periodista Digital' de fonts pròximes a diverses agències de publicitat, algunes marques de la cadena «ja comencen a estar cansats d'aquesta mena de comportaments i encendran les llums vermelles quan els espectadors expressin les seves queixes en les xarxes socials».

Cal destacar que no seria la primera vegada que Telecinco sofreix un boicot publicitari d'aquest tipus. 'La Noria i 'Gran Hermano’ ja van córrer la mateixa sort en el passat.


Comentaris

envia el comentari