Imatge promocional de les 5 primeres parelles de 'La isla 2'

Salten els rumors: a Telecinco diuen que una parella de 'La Isla' ja està embarassada

Guarda relació amb dos dels concursants més polèmics del concurs

El programa de 'La isla de las tentaciones' de Telecinco fa dies que va arribar a la seva fi. No obstant això, encara es continua parlant d'ell. Bé, més concretament, d'alguns dels seus concursants més polèmics. I és que una parella d'ells està 'jugant' amb la possibilitat d'un embaràs, després fins i tot que hagi trencat.

Aquesta possible gestació està generant moltes crítiques per part d'internautes, els qui creuen que tot és un muntatge. Sí, consideren que els protagonistes de la història, Lester i Patri, estarien jugant amb aquesta informació per 'culpa' de la cadena. Per què? Per a així participar a 'Sálvame', a 'SábadoDeluxe' i fins i tot convertir-se en concursants d'algun reality.

La 'rocambolesca' història de Lester i Patri

L'origen d'aquest suposat muntatge està en l'inici de la segona temporada de 'a isla de las tentaciones'. Lester va accedir a participar amb la seva llavors nòvia, Marta Peñate, mentre que Patri ho va fer en qualitat de soltera. Aquesta i el canari, a poc a poc, va anar coneixent-se més i acostant postures. I això els va portar a iniciar una relació, que va suposar la ruptura d'ell amb qui era la seva noia fins a aquell moment.

El fet que Patri mai mostrés massa interès per Lester va fer sospitar a tothom que el seu amor era fingit. No obstant això, el programa es va acabar i ells van continuar com a parella. Això sí, amb alts i baixos, com es va poder comprovar en unes imatges en les quals discutien en ple carrer.

Fa uns dies, tornaven a convertir-se en notícia, una cosa que, pel que sembla, els encanta. Primer, perquè ell va pujar una fotografia 'per error' de la seva nòvia despullada. La va esborrar poc després, però ja s'havia viralitzat. El jove va mostrar el seu empipament per aquesta circumstància a les xarxes socials, però molt pocs el van creure. Moltes persones sospitaven que era un muntatge dels dos.

El segon motiu pel qual han estat actualitat és perquè ella va donar a conèixer en el seu compte d'Instagram que havia trencat amb el seu nòvio. El motiu? Suposades infidelitats d'aquest.

I ara... L'embaràs

No obstant això, si els internautes no es creien a Lester i Patri, ara encara menys. Només havien passat unes hores de la suposada ruptura i tornaven a compartir imatges i vídeos junts. No obstant això, el moment menys creïble va arribar quan ella va utilitzar Instagram per a advertir que podria estar embarassada. En concret, a través de les 'stories' va donar a conèixer que tenia una falta i que s'havia fet el pertinent test.

És més, va realitzar un comentari per a fer callar els rumors que l'acusaven de mentidera: «Jo no m'he inventat cap embaràs. Va en contra dels meus principis i mai podria dir una cosa així. És veritat que tinc un retard. Em vaig fer la prova fa dos dies i em va sortir negativa. Avui dia no tinc la regla, llavors estic esperant per a veure què passa. El que em faltaria en aquest moment és estar embarassada. Em moro».

Crítiques ferotges contra Lester i Patri pel suposat muntatge

Com hem esmentat, molts són els internautes que indiquen que aquests joves estan fingint aquest possible embaràs. Consideren que estan 'jugant' amb aquesta qüestió perquè es continuï parlant d'ells. I així ho han deixat palès els seguidors de 'La isla de las tentaciones' amb missatges a les xarxes com ara aquests:

  • «Aquests ja no saben què fer per a continuar despertant interès».
  • «Muntatge segur, jajaja».
  • «Sincerament sou uns ridículs».
  • «Sou uns pocavergonyes. Posar-se a treballar, ganduls».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¿Que opineu d'això? ¿Muntatge?

Una publicació compartida per @ lacasafuerteoficiaal el

Caldrà esperar per a veure si aquest embaràs és real o no. El que és clar és que Lester i Patri, que tornen a compartir imatges junts, estan 'jugant' amb el públic. Semblen tenir clar aquesta màxima de 'tot per diners'.