Possible i inesperat embaràs a 'La isla de las tentaciones': «He fet el test»

El 'reality' continua sorprenent setmanes després d'haver finalitzat

Imatge promocional de les 5 primeres parelles de 'La isla 2'
Possible embaràs d'una de les concursants de 'La isla 2' | Telecinco

Tot i que ja fa setmanes que la segona edició de 'La isla de las tentaciones' va acabar, encara continua donant molt de joc i és que són diverses les parelles que han posat punt final a la seva relació. Aquest cap de setmana, Patri anunciava, a través del seu compte d'Instagram, que la seva relació amb Lester s'havia trencat.

Segons sembla, la jove s'ha sentit profundament traïda pel canari, qui li hauria estat infidel. A més, l'extemptadora ha explicat que va passar la nit a l'hospital sense la  presència de Lester. De fet, Patri assegura que Lester s'hauria passat la nit enrotllant-se amb altres noies. És per això, que Patri ha comunicat que torna a estar soltera.

Després de fer-se pública la notícia, han estat molts els que han reaccionat assenyalant que tot forma part d'un muntatge. No obstant això, Patri també ha anunciat quelcom que ha deixat als seus seguidors completament en 'shock'.

Possible embaràs a la vista

Després d'haver anunciat la seva ruptura definitiva, l'exconcursant de 'La isla de las tentaciones' explicava que podria estar embarassada de Lester. Així doncs, Patri s'hauria sotmès a un test d'embaràs per saber si finalment està o no en cinta. Ella mateixa ho explicava tot a través de les històries d'Instagram.

L'extemptadora ha explicat que té un retard i que això és el que la porta a sospitar que podria estar embarassada del canari. Una notícia que també ha estat qüestionada, ja que molts consideren que forma part del muntatge.

«Jo no m'he inventat cap embaràs. Va en contra dels meus principis i mai podria dir una cosa així. És veritat que tinc un retard, em vaig fer la prova fa dos dies i va sortir negativa. Ara encara no tinc la regla i estic esperant a veure què passa. El que em faltaria en aquest moment és estar embarassada. Em moro», ha confessat la jove.

Patri s'esplaia a les xarxes

L'exconcursant del 'reality' ha confessat que estar passant els pitjors dies de la seva vida. Entre la filtració de les seves imatges despullada, la ruptura amb Lester i el possible embaràs, la jove s'ha enfonsat.

Estic cansada, no puc més, necessito que tot això acabi. Lo de la foto no ha sigut expressament. Tota Espanya m'ha vist el cul, sembla que no hàgiu vist mai cap. Òbviament, jo estimo a Lester, el que he viscut amb ell ha estat molt intens i no oblidaré una persona d'un dia per l'altre, ha explicat la participant de 'La isla de las tentaciones'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No es como empieza sino como acaba. 📸🎥FOTOGRAFO @imabrummie

A post shared by Lester (@lester_dc) on


Comentaris

envia el comentari