El possible embaràs de Violeta, motiu de la seva sortida de 'Supervivientes'

Per la seva part Amor Romeira va compartir una polèmica publicació sobre els rumors d'embaràs de l'ex concursant

Plató de 'Supervivientes 2020'
Amor Romeira ha estat l'encarregada d'estendre el possible motiu pel qual Violeta hauria abandonat el reality | Catalunya Diari

 

La concursant Violeta es va veure obligada a abandonar el concurs durant la gala de 'Supervivientes' celebrada el passat dijous per tal de solucionar un tema personal que l'obligava a tornar a Espanya. D'aquesta manera, es produïa el primer abandonament de l'edició tot i que encara se'n desconeixen les causes.

La notícia va agafar desprevinguts a tots, fins i tot als concursants que van estar una mica freds quan va arribar el moment d'acomiadar a l'extronista. Un cop la concursant va abandonar la 'palapa' no es va comentar res més sobre la seva sortida del reality. Davant d'aquest secretisme, els rumors sobre les possibles causes que haurien portat a Violeta a abandonar el concurs no han fet més que créixer fins al punt que es parla d'un possible embaràs. Segons els rumors la jove tornaria a Madrid per avortar.

Símptomes comuns en un embaràs

La concursant feia dies que no menjava, tenia nàusees i vomitava; tots ells símptomes comuns en un embaràs. Entre aquestes dades i el fet que el programa no hagi donat més detalls sobre la sortida de l'extronista perquè es tractava d'un tema molt íntim, han causat que els seguidors a través de les xarxes comencessin a donar importància a aquest rumor.

Malgrat els rumors que circulen a través de les xarxes socials, ha estat una publicació d'Amor Romeira a Instagram la que ha encès totes les alarmes i ha generat polèmica entre els usuaris. A la fotografia comparteix un article d'El País' on s'indica que a Hondures és il·legal avortar, ja que és un delicte que està penat amb deu anys de presó.

Amb aquesta publicació Amor incita a pensar que la teoria que s'ha generat sobre el possible embaràs de Violeta és certa, ja que aquesta s'hauria vist obligada a tornar a Espanya per evitar problemes legals. D'altra banda, és la primera vegada que el programa no desvela els motius ni cap detall sobre la sortida d'un dels concursants. És per això que tant secretisme per part de 'Supervivientes' ha comportat que el públic es creï les seves pròpies teories sobre la sortida de Violeta i també especuli sobre el seu retorn.

També et pot interessar


Comentaris

envia el comentari