IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una possible estafa a ‘Gran Hermano VIP’, al descobert

L'audiència i els propis concursants qüestionen la rapidesa amb què Asraf aconseguia la immunitat

Asraf Beno, concursant de 'Gran Hermano VIP'.
Asraf Beno, concursant de 'Gran Hermano VIP'. | CEDIDA

 

El concurs ‘Gran Hermano VIP’  torna a estar en boca de tothom. L’última gala del programa ha generat gran desconfiança entre l’audiència i els concursants, després que un d’ells, el model Asraf, trobés una capa vermella que els proporcionava la immunitat en les nominacions, en menys de 10 segons. 

El concursant va trobar la capa als serveis del jardí, actuant amb una rapidesa sospitosa després que el presentador Jorge Javier Vázquez donés el tret de sortida amb un compte enrere des de 3. 

Els participants van córrer a la cerca de l’objecte que el asseguraria almenys dues setmanes més a la casa, però Asraf va aconseguir en un obrir i tancar d’ulls l’objecte que uns minuts abans, Aramís Fuster, la convidada especial aquella nit, havia amagat dins el bany. 

El plató de 'Gran hermano VIP'.
El plató de 'Gran hermano VIP'. | Telecinco

 

A més de lliurar-se de ser nominat, el concursant immune té un altre privilegi: el poder de salvar un dels nominats i escollir sobre qui vol que recaigui aquesta nominació. Al final de la gala, Jorge Javier va cridar Asraf al confessionari perquè així ho fes i va mostrar-se sorprès que hagués trobat la capa en segons. Però això no va tranquil·litzar ningú i els comentaris i suposicions sobre possible estafa no s’aturen. 

‘Gran Hermano VIP’, al punt de mira

La situació va ser tan sospitosa que, fins i tot convidats al plató van posar en dubte la legalitat del joc. Una de les persones que hi acudeixen a defensar els concursants, en concret la de Miriam, va atrevir-se a demanar a Aramís Fuster si havia deixat algun paper al confessionari indicant on amagaria la capa. Ella ho va negar, mostrant-se indignada per com se l’estava qüestionant.

L’organització del programa també va haver de prendre partit i va «inspeccionar si hi havia algun tipus de paper al confessionari». Curiosament hi era, però va comprovar-se que es tractava d’una etiqueta d’una samarreta que havien utilitzat els concursants per la prova setmanal. 

Paraules sospitoses d’Asraf abans de la prova: «Al bany»

Asraf, sense poder amagar cert nerviosisme mentre parlava, va atribuir la seva rapidesa en encertar el lloc a un simple pressentiment: «Primer he volgut anar a l’habitació de les rentadores, però després se m’ha acudit mirar al bany».

Malgrat els seus esforços, les seves paraules no van tenir credibilitat entre els espectadors arrel d’un vídeo previ on el concursant indicava al seu company Suso, en veu baixa: «Al bany». De fet, les imatges mostren el propi Suso corrent cap a l’interior del bany de la casa, mentre que Asraf, es dirigeix convençut cap al bany exterior.

La xarxa bullia de sospites i la possible estafa s’ha convertit en viral. Fins i tot hi ha qui creu haver descobert com va passar i acusa a la mare del concursant de passar-li la informació en àrab mentre parlaven per telèfon.

Concursants de 'Gran Hermano VIP'.
Concursants de 'Gran Hermano VIP'. | Telecinco

 

Ara el 'reality' serà més tens que mai amb un assumpte com aquest sense resoldre. Mentrestant, Asraf segueix sent immune i Miriam Saavedra, Koala i Tony Spina són els tres nominats de la setmana.. 


Comentaris

envia el comentari