Possible muntatge a 'GH VIP' entre Kiko Jiménez i Estela Grande

Una conversa entre els dos joves ha desencadenat el rumor sobre el pacte

Imatge del logo de 'Gran Hermano'
Kiko Jiménez i Estela Grande tenen una evident bona relació | Redacció

 

Kiko Jiménez i Estela Grande, són sens dubte els grans protagonistes de 'GH VIP 7'. La seva inesperada història d'amor manté en suspens a l'audiència, que es pregunta dia rere dia si es tracta d'un muntatge o una història real.

Petons, carícies, mirades i confidències marquen el dia a dia de la parella dins de la casa de Guadalix de la Serra, no obstant això, després que Kiko assegurés en el confessionari que «mai en la vida he sentit una cosa així. No em cohibiré de res», han fet saltar totes les alertes sobre un possible pacte entre tots dos per a guanyar popularitat dins del concurs.

Les respectives parelles dels concursants podrien haver ideat el pacte

Amb Kiko nominat aquesta setmana, els rumors sobre un possible muntatge no han fet més que incrementar i fins i tot hi ha qui diu que són les seves parelles, Sofía Suescun i Diego Matamoros qui han traçat aquest pla per a generar conflicte fora de la casa.

La conversa que podria desmuntar la seva relació

Aquest dissabte es va produir una conversa en el búnquer de 'GH VIP' que podria destapar d'una vegada aquesta trama. En aquesta conversa, Estela i Kiko comentaven que segurament les seves parelles estiguessin visitant els principals platós de la cadena comentant la seva incipient relació dins del concurs i fent-se les víctimes.

«Espero que siguin més llestos i diguin 'sí, m'estic adonant compte de tot', igual que nosaltres. Segur que Diego i Sofia s'estan fent un fart de visitar platós», assegurava Estela entre riures. Després d'aquestes breus declaracions, la model afegia: «Llavors quan sortim marxem de vacances», deixant entreveure que en sortir del reality tenien pensat recórrer tots els programes de cor parlant sobre la seva història.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari