Possible relació entre l'actriu i el presentador

Possible relació amorosa entre David Broncano i Adriana Ugarte

El presentador ha entrevsitat l'actriu amb una actitud molt afectuosa

La vida sentimental de David Broncano, el presentador de 'La Resistència', podria haver fet un tomb després de les últimes informacions que han sortit a la llum on se li ha vist en una actitud afectuosa amb una de les actrius més famoses del país.

Segons publica la revista 'Semana', Broncano hauria trobat en Adriana Ugarte la persona amb la qual compartir la seva vida. Els rumors de la possible parella van saltar a la llum durant el FesTVal de Vitòria que es va celebrar el setembre passat, on el presentador va ser guardonat pel seu programa en Movistar. Va ser la mateixa Adriana l'encarregada de donar-li el premi i, segons alguns testimonis, més tard tots dos van marxar junts.  La revista es fa ressò dels diversos testimonis que afirmen haver-los vist de compres

Bromes còmplices

Aquesta bona relació entre el presentador i l'actriu tindria el seu origen en la visita que Adriana va fer a 'La Resistència' on la complicitat entre tots dos va ser evident fins al punt d'arribar a ruboritzar a Broncano quan, al saber que ell era un any menor que ella, Ugarte li va preguntar si li agradava sortir amb persones majors que ell.

Ni David Broncano ni Adriana Ugarte s'han pronunciat sobre aquest tema però per als seguidors de 'La Resistència' no és una notícia que els enxampi de sorpresa, ja que han estat testimonis de la bona sintonia de tots dos.

També et pot interessar...