Vídeo: El preciós gest d'una concursant d'OT amb el seu avi

Eva, una de les aspirants que ha entrat a l'Acadèmia, va conquistar el públic amb l'homenatge al seu avi

Imatge del plató d'Operación Triunfo amb els quatre membres del jurat i el presentador, Roberto Leal
Vídeo: El preciós gest d'una concursant d'OT amb el seu avi | Twitter (@OT_Oficial)

L'única concursant d''Operación Triunfo' gallega, Eva, ja s'ha posat tots els espectadors a la butxaca. Interpretant el tema 'Let's twist again' i amb un estil propi, la jove va conquistar al públic del programa i va ser una de les més aplaudides en entrar a l'Acadèmia. A més, va protagonitzar un moment dolç amb un homenatge que va fer al seu avi.

Després d'haver cantat, el presentador, Roberto Leal, li va preguntar sobre el seu pare, persona que ha influït en els seus gustos musicals, i sobre el vestuari que portava. Eva va confessar que el vestit jaqueta que duia posat era del seu avi i que ell no sabia que li havia pres. Però segur que li perdona, ja que la noia va explicar que se l'havia posat per sentir el seu avi ben a prop.

El gest d'Eva cap al seu avi va conquistar les xarxes socials

A més, Eva també va explicar que, de fet, el seu avi ni tan sols sabia que s'havia presentat al programa, així que era com una sorpresa. Aquest emotiu gest va sorprendre els companys de l'Acadèmia i ha fet que la jove cantant arribi trepitjant fort entre el públic, que és una de les que més va agradar a les xarxes socials.

Els espectadors van celebrar que Eva entrés a l'Acadèmia

Eva, de 19 anys i de Sada-Carnoedo (A Coruña), té com a referents musicals a Michael Jackson, Stevie Wonder i Phil Spector i ja compta amb una plaça dins de l'Acadèmia d'Operación Triunfo'. La jove, que estudiava Art Dramàtic a Vigo, passarà a ser una de les que viurà, com a mínim, les pròximes dues setmanes entre les parets de l'Acadèmia més exitosa del panorama musical.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari