IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La pregunta d' 'Ahora Caigo' que sap només poca gent

El concursant havia d'esbrinar la lletra d'una popular cançó

Si alguna cosa té 'Ahora Caigo' és que no deixa de sorprendre. Si no és per les curioses respostes dels concursant, és per una original frase que ha etzibat Arturo Valls o, a vegades, fins i tot les mateixes preguntes oferides pel programa són les que més criden l'atenció dels espectadors.

És el cas d'un dels últims programes del concurs, on una pregunta va deixar sorpresos als internautes de la xarxa. Es tractava d'un repte musical on la cançó que havia d'esbrinar començava: «'Cuando yo te bailo sé que tu te...'». Tot i que gran part de l'audiència i els concursants van quedar sorpresos amb aquest tema desconeixent totalment de què es tracta, els més joves no van dubtar en reconèixer aquest famós tema de Bad Gyal. 

Bad Gyal a 'Ahora Caigo'

Es tracta de 'Fiebre', un dels primers temes de la catalana i també una de les seves cançons més virals. Tot i que els més joves no van dubtar en cridar la resposta a les seves pantalles, els concursants es van veure amb problemes per continuar amb la lletra, que era senzillament «vuelves loco». 

Tot i que aquesta jove artista és molt coneguda entre les noves generacions, el cert és que no sol atraure el tipus de persones que concursen a 'Ahora Caigo'. Ella, per la seva banda, continua sent una de les artistes més influents del panorama musical amb èxits com 'Alocao', la seva col·laboració amb Omar Montes. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari