Antena 3 se la juga a un concursant amb una pregunta impossible

Segur que no se li oblidarà mai (i a nosaltres tampoc)

Manu Zapata durant el programa ¿Quién quiere ser millonario?
La cara del concursant ho deia tot | Antena 3

Gairebé tothom coneix a 'Los Lobos' de '¡Boom!', que van aconseguir fer història a la televisió superant el rècord d'audiència durant un concurs i guanyant el pot més gran de la història: 6.689.300 euros. A més del pot, el grup també es va emportar el reconeixement dels espectadors gràcies a la simpatia, intel·ligència i compromís social dels seus integrants. Tant és així que molts van plorar la mort d'un dels seus membres: José Pinto.

El més cinèfil de 'Los Lobos', Manu Zapata, va anar aquests dimecres 4 de març a '¿Quién quiere ser millonario?', que s'emet pel seu 20è aniversari a Antena 3 i està presentat per Juanra Bonet. Potser per la simpatia que desperta entre els espectadors, molts usuaris es van indignar quan Manu va haver de contestar a una pregunta gairebé impossible.

La cara del pobre Manu era un poema quan el presentador li va preguntar quantes dents tenia Miguel de Cervantes l'any 1613.

«No sé si va morir l'any 1614 o el 1616, és a dir, és una data pròxima a la seva mort», deia el concursant, donant a entendre que es podria tractar d'una pregunta trampa i que la resposta fos més fàcil del que podia semblar. Això no obstant, la indignació ja s'havia estès com la pólvora per les xarxes socials i el concursant no es va atrevir a respondre.

Amb l'expressió encara una mica desencaixada, Manu afegia: «Jo aquí havia vingut amb ganes de jugar i arriscar-me però en aquestes condicions no. És que no tinc a què agafar-me». Finalment, el concursant donava per conclosa la seva participació amb un: «Res, no ho veig clar, em planto i ja està». Les xarxes no van trigar a treure fum.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari