Chelo García Cortés en el plató de 'Sálvame'

La pregunta de mal gust a Chelo que pot acabar amb 'Sálvame' fora de la televisió

El concurs 'Quiero dinero' està sent molt dur pels col·laboradors

Espectacle lamentable és el que els espectadors van poder presenciar a ‘Sálvame’ la tarda del dimecres, 21 d'octubre. El programa presentat per Jorge Javier Vázquez va continuar amb el concurs 'Quiero dinero’ on Chelo García Cortés tornava a enfrontar-se una vegada més als difícils reptes i preguntes incòmodes per a aconseguir diners.

Per si quedar-se en calces en ple directe el dimarts no va ser suficient, el programa va preparar una bateria de proves de més alt nivell. El concurs, que dóna principi en l'edició de 'Sálvame Tomate', té com a objectiu saber fins a on estan disposats a arribar els col·laboradors per a aconseguir embutxacar-se una bona quantitat de diners.

Chelo s’atreveix amb més preguntes incòmodes

Chelo va ser la primera a acceptar el repte i el seu pas pel concurs no ha estat gens bo. Humiliacions, preguntes molt íntimes o reptes complicats són algunes de les proves a la qual la periodista es va enfrontar sent la protagonista de moments molt desagradables. És cert que acceptar concursar depèn dels col·laboradors —altres com Gema LópezKiko Hernández ja han deixat clar que amb ells no comptin— però l'acarnissament de la direcció del programa no ha passat desapercebut.

Res més iniciar el concurs, Chelo García Cortés va cremar una foto d'Isabel Pantoja per 100 euros. A això li seguiria una successió de proves que van acabar per fer explotar en plor a la col·laboradora. El moment que va deixar sense paraules tant als presents com a l'audiència va ser quan Jorge Javier li va formular la pregunta final per la qual s'embutxacaria els diners acumulats. La col·laboradora es mesuraria a 'Kopérnica', una màquina capaç de mesurar si diu la veritat o no, amb una de les preguntes més dures formulades fins ara.

La pregunta que va fer plorar Chelo García Cortés

«Has desitjat la mort del teu germà?» va preguntar Jorge Javier. Chelo, visiblement incòmoda, va respondre amb un «no» però la màquina va determinar que la col·laboradora no deia la veritat. El plató es va quedar en silenci i Chelo no va dubtar a queixar-se a la direcció per la mena de preguntes que se li havien formulat.

«Sabia que això anava a ser dur perquè ningú regala res però hi ha moments que són cruels i aquest amb un altre anterior, és cruel. No és necessari i no penso donar cap explicació» va dir sobre aquest tema Chelo. De la mateixa opinió van ser els espectadors que no van trigar a criticar al programa per sotmetre a aquesta mena de proves als col·laboradors per a guanyar audiència.