La pregunta que li ha costat a un concursant de 'Pasapalabra' 460.000 euros

Pablo es queda, un cop més, sense el premi final del programa

Pablo, concursant de 'Pasapalabra', quedant-se a una lletra d'aconseguir el rosco de Pasapalabra
No és la primera vegada que Pablo es queda a una lletra d'aconseguir el premi del programa | Catalunya Diari

El 'rosco' de Pasapalabra és el moment més important i decisiu del programa. Tot i que ara el format s’emet a Antena 3 i ha deixat enrere Telecinco, l’emoció continua sent la mateixa en cada emissió. El ‘rosco’ és on es delibera qui continua concursant i quants diners s'emporta. Si s'aconsegueix completar sencer, el concursant s'emporta tots els diners acumulats en el pot. 

Però aconseguir acabar-ho no és una tasca fàcil i són pocs qui s’han emportat la victòria.  I sinó que li preguntin a Pablo, que aquest dilluns es va quedar a tan sols una lletra d'emportar-se els 460.000 euros que havia acumulat. 

Pablo contra el 'rosco' de Pasapalabra

«Comença amb F, cognom del polític que va ser triat Lord Canceller d'Irlanda en 1789 que va suposar l'emancipació dels catòlics», va ser la pregunta que li va fer Roberto Leal, el presentador, al concursant i la culpable que no pogués emportar-se el pot a la seva casa. 

Pablo va començar el 'rosco' amb 130 segons més que el seu contrincant i va saber contestar correctament a totes les preguntes fins a la lletra D, on li va cedir el torn al seu rival. En els tres següents torns, tampoc va saber què respondre i va tornar a passar-li el torn al seu company. 

No va ser fins a la lletra G que va aconseguir tornar a agafar ritme i respondre a totes les preguntes que li feia Roberto fins que va arribar a la lletra L, en la qual va tornar a passar paraula. 

De la lletra Ñ fins a la S va contestar novament de l'estirada a totes les qüestions que li realitzava el presentador. A partir d'aquí, va aconseguir respondre intermitentment a la resta abans d'arribar a la segona volta del 'rosco'. 

Una última ronda d’infart

En el segon assalt va començar amb tal només 33 segons, per la qual cosa va replicar a totes les preguntes que anava escoltant amb una gran velocitat fins que va arribar novament a la lletra F i va decidir passar novament. 

Quan li va tornar a arribar el torn, el concursant, malgrat que no tenia clara la resposta, es va arriscar amb 'Fein', però no era la contestació que havia de donar. 

Pel que, per culpa del cognom del polític que va ser triat Lord Canceller d'Irlanda en 1789, Pablo es va quedar sense emportar-se tots els diners del pot, encara que això no va impedir que aconseguís quedar-se en el programa una vegada més. 

Però no és la primera vegada que al canari li succeeix això: el passat 12 de juliol també es va quedar a una sola lletra, en aquest cas la 'I', d'emportar-se tots els diners que havia acumulat en 'Pasapalabra'. A finals de juny, va ser la lletra 'Y' la responsable de no guanyar 280.000 euros.


Comentaris

envia el comentari