IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La pregunta d'Ana Rosa a Alfonso Merlos sobre la qual tots parlen

Les xarxes socials han comentat tot el que ha passat amb Alfonso Merlos a 'El programa de Ana Rosa'

Captura d'Ana Rosa i Alfonso Merlos durant 'El programa de Ana Rosa'. 27 abril 2020
Ana Rosa li ha preguntat a Alfons Merlos sobretot el que ha passat | Telecinco

Després de tot el que ha passat amb Alfonso Merlos i Marta López, i després d'un cap de setmana replet d'informacions, el periodista i advocat ha trencat el seu silenci i parlat en directe a 'El programa de Ana Rosa'.

Abans d'expressar i manifestar les seves opinions sobre els fets,Ana Rosa li ha presentat d'una forma molt curiosa de la qual tots parlen. Aquesta història acaba de començar i encara donarà molt que parlar. Recordem que 'El programa de Ana Rosa' ha estat el testimoni de les primeres declaracions de Merlos, però abans, una pregunta de la presentadora ha generat una gran quantitat de comentaris a les xarxes socials.

Tot just començar el programa, Ana Rosa Quintana li ha fet una pregunta a Alfons Merlos sobre les sortides dels nens fora de casa, però que ha donat molt de joc entre els usuaris de les xarxes socials.

La pregunta de la discòrdia

«Tu guardes la distància de seguretat?», li ha preguntat la presentadora al col·laborador, tirant d'ironia. Aquest, adonant-se del fil de sarcasme, ha contestat rotund i amb un somriure dibuixat a la cara. «Absolutament», ha contestat a la presentadora del matinal de Telecinco. «Has de guardar», li ha respost la presentadora, abans de fer-li referència a la seva situació.

Tot això ha estat abans de les corresponents explicacions de Merlos, motiu pel qual els usuaris de Twitters'han quedat sorpresos per la fredor amb la qual estaven tractant l'assumpte, que tant enrenou i interès ha causat al llarg de tots aquests dies. Tant és l'interès que fins i tot s'ha creat el hashtag #MerlosPlace.

Malgrat les intencions de Quintana, la pregunta ha estat molt comentada a Twitter, on molts han jugat amb aquest doble sentit entre la distància de seguretat i la possible infidelitat.

Instants després, Alfonso Merlos ha donat la cara i ha confessat que ell i la Marta López ja no estaven junts, malgrat això el periodista ha tingut paraules d'afecte i respecte per la qual ha estat la seva parella durant alguns mesos, fins i tot li ha arribat a demanar disculpes públiques.


Comentaris

envia el comentari